Mercedes-Benz S-Class (C217)

Yeni S-Serisi Coupé.

Tereddütsüz peşinden gidilen vizyonlar vardır. Yeni S-Serisi Coupé, yolda harika bir karizma figürü olarak görülür, otoritesini etkileyici bir biçimde yayar.


Atletik tasarımı ve çizgileri, ödün vermeyen iddiasında şüpheye yer bırakmaz. Ancak yeni S-Serisi Coupé, sadece gücüyle övünmeyecek kadar zariftir. Güçlü cazibesi, tekrar ve tekrar sahibinin yüzünde bir gülümsemeye yaratmayı başaran etkili bir albenisi vardır.

Dış - inanılmaz çekici

Çarpıcı ön bölümü yeni S-Serisi Coupé'nin sportif üstünlüğünü etkileyici bir şekilde gözler önüne serer. Mercedes yıldızlı ve tek panjurlu üç boyutlu Mercedes panjuru en önemli parçadır. Bu panjur standart donanımlı LED Akıllı Işık Sisteminin net çizgilere sahip LED yüksek performanslı farları ve isteğe bağlı Swarovski kristalleri ile desteklenir. Kaslı bir görünüm kazandıran iki çizgiye ve net modellenmiş hatlara sahip kaput da, güçlü tasarım vurgularını ön plana çıkarır. Çarpıcı ön tamponun ortasında ve yanlarında geniş hava girişleri bulunur. Alt taraftaki dinamik krom kanat tamponu tamamlar.

Yan tasarım büyük, sportif bir coupé'nin heyecan verici, dinamik siluetini yansıtır. Bu bağlamda tipik olan: alçak camlı kısım, düşük bel çizgisi ve daha kısa sarkıntılar. Çerçevesiz kapılar ve zarif bir şekilde kromla çerçevelenmiş yan pencereler otomobilin seçkinliğine tanıklık eder. Düşen ve yükselen karakter çizgilerinin etkileşimi, araç hareketsizken bile hız ve öne çıkma duygusu yaratır.

Arka bölüm spor ve tarz duygularını tam anlamıyla birleştirir. Yanlamasına incelen, kaslı arka kanatlar, arka farlar ve krom bağlantı otomobilin genişliğini vurgular. Bir diğer ince vurgu ise, bolca boş alana sahip bagaj kapağındaki büyük Mercedes yıldızıdır. Bu yıldız aynı zamanda geri görüş kamerası için döner kapak görevi de görür. LED arka farlar aracın yüksek teknolojik karakterini vurgular. Difüzör, iki egzoz borusu ve yatay krom kanat mükemmel şekillendirilmiş sportif arka tarafı tamamlar.

İç - en saf haliyle karakter

İçe dönme zamanı. Hepsinden önemlisi yeni S-Serisi Coupé sürücüyü kendine yönlendirir. Otomobilin iç kısmı harika iç tasarım konseptleri barındırır ve sürücüyü araçla bütünleşmeye davet eder.

Birbirleriyle uyumlu olacak şekilde oluşturulan malzeme ve renk konseptiyle, yenilikçi iç mekan "bir bütündür". Yüksek kaliteli işçilik ve şık yüzeyler el yapımı bir karakter kazandırır ve tüm duyular için bir şölendir.

Bir heykeltıraşın elinden çıkmış gibi görünen gösterge paneli yeni S-Serisi Coupé'nin yüksek tasarım standartlarının bir ifadesidir ve büyük bir titizlikle yapılan geliştirme çalışmalarının sonucudur. Titizlikle bir araya getirilmiş çok sayıda parçadan oluşur ama yine de organik bir ünite gibi görünür. Bu görünüm hassas montaj teknikleri, kaliteli malzeme ve en yüksek işçilik standartlarının bir araya getirilmesi ile mümkün kılınmıştır.

Kapıdan kapıya uzanan ve aynı zamanda yenilikçi gösterge ünitesinin çerçevesini oluşturan geniş ahşap kaplama 3B yapısını ön plana çıkarır. Sanki havada yüzüyor gibi görünür. Çok yönlü gölge bağlantı noktası ve ortam aydınlatma özelliği bu etkiyi artırır.

 

Bu galeri 6238 kere görüntülenmiş.16 Ekim 2014, Perşembe

Yorumlar0

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

Facebook Yorumları

G-4NMPKHJ13871358910
yazılım: habersistemim