2014 Dünya Kupası eleme maçları hazırlıklarını Almanya'da sürdüren A Milli Takım, Letonya ile karşılaştı. Schauinsland-Reisen-Arena'da oynanan ve gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı ay-yıldızlı ekibimiz 3-3'lük eşitlikle tamamladı. Milliler, mücadeleye genç oyunculardan kurulu sürpriz bir kadroyla başladı ve ilk yarıda başarılı bir oyunla iki farkı yakaladı. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan A Milliler'de, Sinan Bolat'ın yerine kaleye geçen Mert Günok rakibin üç şutunda da topu ağlarında gördü. Milli formayı ilk kez giyen Sefa ilk yarıda penaltı yaptırmayı başarırken yine ilk kez ay-yıldızlı formayı giyen Veysel de güzel bir gole imza attı. Beşiktaş forması altında geçirdiği başarılı sezonu dün gece 86 dakikalık resitalle Milli Takım'da sürdüren ve ilk golümüzü atan Olcay Şahan ise en çok alkışı alan isim oldu. 
 
ABİ SENİN ADIN NE?
Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda transferi Alper Potuk, Letonya mücadelesi öncesi küçük bir şok yaşadı. Başarılı futbolcu, gurbetçi taraftarların imza isteğini geri çevirmezken bazı çocukların, "Abi senin adın ne?" sorusunu yöneltmesi üzerine çevresindekiler ile kahkahalara boğuldu.
 
KIYAK PANKARTA FORMA!
Burak Yılmaz, maç öncesi Usain Bolt'a rakip olabileceğini kanıtladı! 'Kral', yedek kulübesinden sahanın diğer ucunda açılan "Burak formanı verirsen, senin için 40 yasin okuyacağım" yazılı pankartı gördüğü an önce müthiş bir depar attı, sonra pankartı açan taraftara formasını hediye etti.
 
ABDULLAH AVCI'YA İSTİFA DAVETİ!
Yaklaşık 10 bin Türk taraftarının maç sonu istifaya davet ettiği Abdullah Avcı, "Olumlu tarafları cebimize koyarak eksikliklerimizi tamamlayacağız" açıklamasını yaptı.