AK Parti ilçe ziyaretlerine Altınekin, Kulu ve Cihanbeyli ile başladı. 6. Olağan Kongrelerin tamamlanmasının ardından ilçelere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya başkan yardımcıları, Ali Dığrak, Mehmet Yavuz, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Pırıltı, Bilal Ukdem ve Ali Deresoy eşlik etti. Altınekin ziyaretine AK Parti Altınekin İlçe Başkanı Mustafa Hançerli ve yönetimini ziyaret ederek başlayan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ardından Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere ve Altınekin Kaymakamı Kübra Teymur’u ziyaret etti.

Altınekin İlçe Başkanlığında konuşan Başkan Angı, “Kongrelerimiz sonrasındaki yeni dönem hepimize hayırlı olsun. Milletvekilliğimiz dönemimde Altınekin’e geldiğimizde bize talepler çok farklıydı. Şimdi gelen talepler ise çok farklı. Büyükşehir yasası ile birlikte büyük işler artık Konya Büyükşehir Belediyesi eliyle yürütülüyor. İlçe Belediyelerimiz de kendi imkanlarıyla kendi işlerini yapıyor. Ülkemizin son 15-16 yılda nereden nereye geldiği ortada. 2019’da yeni bir dönemin başlangıcı olacak” dedi.

“AK Parti sosyal demokrat partilerden daha sosyal demokrat”
Altınekin’in ardından AK Parti Kulu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Hasan Angı, ardından Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ve Kulu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan’ı ziyaret etti. AK Parti Kulu İlçe Başkanlığında da bir konuşan Angı, “AK Parti olarak kuruluşumuzda kendimize muhafazakar demokrat bir siyaset alanı belirlemiştik ancak uygulamalara baktığımızda bugüne kadar kendini sosyal demokrat olarak tanımlamış partilerden çok daha fazla sosyal devlet anlayışına sahip olduğumuzu gösterdik. AK Parti iktidarları döneminde ülkemiz çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Önümüzdeki dönemde de iki önemli seçim bizleri bekliyor. Önce Mart 2019’da gerçekleştireceğimiz yerel seçimler, ardından Kasım’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri var. Bu süreci çok iyi yönetmemiz gerekiyor. Birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki seçim dönemini en iyi şekilde geçireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Hep birlikte ilçelerimizi geleceğe taşıyoruz”
Hasan Angı ve yönetimi son olarak AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun ve Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret etti. Cihanbeyli Belediyesi’nin halkla istişare toplantısında konuşan Başkan Angı , “Cihanbeyli’nin son dönemde çok önemli bir gelişim süreci yaşadı. Mehmet Kale başkanın Cihanbeyli için büyük bir fırsat olduğunu seçimden önce de söylemiştik. Gerçekten de yapılan hizmetlerle Cihanbeyli’nin ne kadar değiştiği ve geliştiği bugün çok daha net görünüyor. Burası Konya’nın ve Türkiye’nin en geniş coğrafyasına sahip ilçe. Birçok şehrin coğrafyasından daha büyük ve Mehmet Kale başkan ilçenin her köşesine hizmetlerini ulaştırmaya çalışıyor. Şüphesiz Cihanbeyli, Konya ve ülkemiz her şeyin en iyisine layıktır. İlçemizi geleceğe hep birlikte taşıyoruz” ifadelerini kullandı. İHA