Spor Toto Süper Lig’de kendi sahasında Yunan golcüsü Gekas’ın attığı iki gol ile Fenerbahçeyi 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Fenerbahçe gibi çok güçlü bir takımı yenerek altın değerinde üç puan aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, bugün Fenerbahçe gibi ülkede ofansif futbolu iyi oynayan, güçlü silahları olan hatta 4 kenar forvet ile oynayabilecek kadar geniş kadro ve disipline sahip bir takım ile oynadıklarını ifade etti. Akçay, şöyle konuştu:

"Bütün hedefimiz, rakibimizin etkin silahlarını durdurmak, sonra oyunumuzla alakalı gelişmeleri sahayı yansıtmaktı planımız. Özellik Bilal Kısa’nın bugün çok iyi oynaması, topa şekil vermesi, bu şekillendirmesi bizi oldukça iyi duruma getirdi. Bütün bunları bir araya getiren takım olarakta hem savunmada, hem iştahta, öne gitmekte iştahlı bir takım olarak bugün Fenerbahçe gibi çok güçlü bir takımı yenerek altın değerinde bir 3 puan aldık. Çok mutluyuz. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Gekas’ında bugün sahne alması, şarkıyı iyi söylemesi bizi biraz daha güçlü kıldı."

Akçay bir soruya, "İlk yarı için 18 ile 25 arası bir puan planlıyorduk. Umarım inşallah buna ulaşabiliriz. Çünkü bu ligde kalıcı olmak istiyorsak bu puanlara ihtiyacımız var. İlk yarı bu puanları toplamak zorundasınız. İkinci yarı işler çok daha zor oluyor." diye cevap verdi.

Kaynak: CIHAN