Euroleague Basketball 2014 - 2015 sezonu medya günü Anadolu Efes’in tesislerinde gerçekleştirildi. Organizasyonda kulübün yeni sezon kadrosu ve oyuncuların yeni sezonda giyeceği formalar tanıtıldı.

Yoğun geçen kamp ve hazırlık maçlarının ardından sabahın erken saatlerinde başlayan fotoğraf ve video çekimleri sırasında oyuncular eğlenceli dakikalar yaşarken, fotoğraf çekimlerinde ise profesyonel mankenlere taş çıkarttılar. Tüm sezon boyunca kullanılacak çekimlerin tamamlanmasının ardından, Anadolu Efes’in yeni sezon kadrosu ile oyuncuların yeni sezonda terleteceği formaların tanıtımı da yapıldı.

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle giren Anadolu Efes, dünyaca ünlü çalıştırıcı Dusan Ivkovic’i takımın başına getirirken, kadrosuna da Avrupa’nın en önemli oyuncularından Nenad Krstic, Stratos Perperoglou, Stephane Lasme, Dario Saric, Matt Jenning ve Dontaye Draper’i kattı. Milli oyuncu Cenk Akyol da Galatasaray Liv Hospital’dan tekrar Anadolu Efes’e dönüş yaptı.

KRSTİC: AVRUPA’DA GİDEBİDİĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK, TÜRKİYE LİGİ’NDE DE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Anadolu Efes’in yıldız oyuncusu Nenad Krstic, Euroleague’de gidebildikleri yere kadar gitmek, Türkiye Ligi’nde de şampiyon olmak istediklerini söyledi. Krstic, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Yeni bir takım, yeni bir koçumuz var. Elimizden gelen en iyi şekilde çalışıp, en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Takım kimyasını da oturtmaya çalışıyoruz. Avrupa’da hedefimiz gidebildiğimiz en uzak noktaya gitmek. Türkiye Ligi’nde de şampiyon olmak. Bu takımın bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum ve elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım."

Kaynak: CIHAN