Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, beraberindeki Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve bakanlık bürokratlarıyla birlikte Cihanbeyli ilçesini ziyaret etti. İlçede esnafı ziyaret eden ve Gençlik Merkezi ile futbol sahasında incelemelerde bulunan Bakan Kasapoğlu, vatandaşlara kitap hediye etti.

Cihanbeyli Belediyesi tarafından yürütülen prestij cadde çalışmalarını da yerinde inceleyen Kasapoğlu, Başkan Mehmet Kale’den bilgi aldı.

Mehmet Kale, Cihanbeyli Belediyesi Beyler Konağı’nda da Bakan Kasapoğlu’na belediye çalışmaları ve yatırımlarını anlattı. İlçeyi adeta yeni baştan inşa ettiklerini ifade eden Kale, Cihanbeyli’ye verilen desteklerden dolayı Bakan Kasapoğlu’na şükranlarını sundu. Gençlik Meclisi Başkanı Yavuz Han Kale de gençlere yönelik projelerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

CİHANBEYLİ’YE YENİ MÜJDELER

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Bakan Kasapoğlu’nun ilçeye yeni müjdelerle geldiğini belirtti. İlçe merkezine içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahalarının da olduğu bir spor kompleksi kazandırılacağını belirten Kale, ayrıca futbol sahasının da yeni yatırımlarla BAL Ligi maçlarının oynanabileceği bir konuma kavuşturulacağını kaydetti. Kale “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ilçemizi ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Kendilerine gençlik merkezimiz, futbol sahamız ve prestij cadde çalışmalarımızla ilgili yerinde bilgi verdik. İnşallah ilçemizdeki spor yatırımlarına bir yenisi daha eklenecek. Vatandaşlarımızın hayalini kurduğu yarı olimpik yüzme havuzu ile tenis kortları, basketbol ve voleybol sahalarının da içinde yer alacağı bir spor kompleksi en kısa sürede Cihanbeyli’ye kazandırılacak. Yeniceoba ve Karabağ'a da gençlerimiz için yeni tesisler yapılacak. Her daim destekleriyle bizlere güç veren Sayın Bakanımıza hemşehrilerim adına şükranlarımı arz ediyorum. Cihanbeyli'ye duydukları muhabbet ve ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.