A Milli Bayan Basketbol Takımımız, İstanbul ve Ankara’nın ev sahipliğinde 27 Eylül-5 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda zorlu karşılaşmalara çıkarak, şampiyonluk için ter dökecek.

Bakan Çağatay Kılıç, tüm basketbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği şampiyona öncesinde Millilerimizle destek ve moral yemeğinde buluşarak, organizasyona dair değerlendirmelerde bulundu.

’TECRÜBELERİNİZİ PARKEYE YANSITACAĞINIZA İNANIYORUM’

Fransa karşısında 27 Eylül tarihinde oynanacak ilk karşılaşmanın önemine dikkati çeken Bakan Çağatay Kılıç, ’Son yıllarda her biriniz gerek kulüplerinizle gerekse Milli formayla uluslararası arenada çok sayıda ilke imza attınız. Bu organizasyon ile tecrübelerinizi parkeye yansıtacağınıza ve önemli başarılar elde edeceğinize inancım tam’ dedi.

7’den 77’ye tüm halkımızın tribünlerde ve ekranları başında müsabakaları ilgiyle takip edeceğini dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:

’Bakanlık olarak sporun her branşına önemli boyutta destek sağlıyoruz. Son yıllarda bu hamlelerin meyvelerini de uluslararası spor organizasyonlarında alıyoruz. Sizlerin elde edeceği her başarı hiç şüphesiz ki genç sporcularımızın spor geleceğini olumlu yönde etkileyecektir.’

Bakan Çağatay Kılıç, yemeğin ardından Milli Takımımızın sporcularıyla toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: DHA