Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Konya’nın Cihanbeyli İlçesi’ni ziyaret etti. Ceylan, Belediye Başkanı Mehmet Kale ile bir süre görüştü.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Cihanbeyli İlçesini ziyaret etti. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet  Kale, Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ı Beyler Konağı’nda ağırladı. Ziyarete Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar ile Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer de katıldı.

Bakan Yardımcısı Ceylan'ı Cihanbeyli'de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Cihanbeyli’ye tarihinde görülmemiş dev eserleri kazandırdıklarını anlatan Başkan Kale, hizmet çıtasını çok yükseklere taşıdıklarını belirtti. 
“Halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik”

Son dönemde birbirinden önemli eserlerin yükseldiği Cihanbeyli'nin adeta bir şantiyeye döndüğünü ifade eden Kale "Seçim öncesinde halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik. Cihanbeyli'ye dev eserler kazandırdık. ‘Halka hizmet Hakk'a hizmettir’ anlayışıyla ilçemizi yeni baştan imar ediyoruz. Halkımız her şeyin en iyisine layık. Çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Mehmet Ceylan da Cihanbeyli'de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. İlçede belediyenin yaptığı çalışmaları takdirle izlediklerini söyleyen Ceylan, özellikle Beyler Konağı'nı çok beğendiğini ifade ederek, “Başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Başkan Mehmet Kale'yi kutluyorum" dedi.