Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, her ayın ilk Çarşamba günü farklı bir mahallede mahalle sakinleriyle sabah kahvaltısında bir araya gelip sabah namazının ardından kahvaltıda vatandaşların isteklerini ve sıkıntılarını dinliyor.

Kasım ayında Kütükuşağı Mahallesi Büyük Cami’de sabah namazının kılınmasının ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Kale belediye çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Kale, ilçede ve Kütükuşağı Mahallesi’nde başlatılacak yeni projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Hizmet için seçildiğini ve aksama olmadan hizmet vereceklerini ifade eden Başkan Mehmet Kale, “Halkımızın derdini kendi derdimiz gibi görüyoruz. Biz halka ve Hakk'a mahcup olmadan insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz. Halk Günlerimizde vatandaşlarımızı dinliyoruz, istek ve taleplere göre ilgili müdürlerimiz o sorunlarla ilgileniyor. Ayrıca görüşemediğimiz vatandaşlarımızla bir araya gelmiş oluyoruz.Sizin Talepleriniz bizim için bir emirdir." dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Belediye Meclis üyeleri ve Özel Kalem Müdürü Ufuk Yaşar,Kütükuşağı bölge koordinatörü Sami Arabacı ve Ak Parti İlçe Sekreteri İbrahim Ekinci'ninde Katıldığı “sabah mahalle buluşmaları”nda söz alan ve taleplerini ile getiren vatandaşlar Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye Teşekkür ettiler.