Twitter'ın hem internet üzerinden hem de iPhone uygulaması olarak kullanıma sunduğu müzik hizmetinin, müzik paylaşımını baştan tanımlayacağı iddia ediliyor. Hizmet sayesinde genç müzisyenler dinleyicilere doğrudan ulaşacaklar. Tanınmış müzisyenlerin takipçileri, hayran oldukları müzisyenin dinlediği parçaları tanıma fırsatı bulacak.
 
Müzik parçaları iTunes, Spotify and Rdio bağlantıları şeklinde paylaşılacak. iTunes üzerinden sadece ön dinleme yapabilirken eğer Spotify ve Rdio üyeliğiniz varsa tüm parçayı dinleyebileceksiniz. Twitter, müzik veri tabanını genişletmek için farklı içerik sağlayıcılarla görüşmeye devam ettiklerini açıkladı. Hizmeti kullananlar müzik parçalarını dinlemek için ayrı bir uygulamaya geçiş yapmak zorunda kalmayacak, o işi de #music üstlenecek.
 
Bu haberi okuduğunuz sıralarda çoktan kullanıma sunulmuş olan uygulamadan faydalanabilmek için bir süre daha beklememiz gerekecek. Çünkü #music öncelikle ABD, Kanada, İngiltere, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda'da kullanıma sunuluyor. Twitter zamanla diğer ülkelerin de hizmete dahil edileceğini ve Android uygulamasının geliştirilmekte olduğunu söylüyor. teknoloji