Büyüktermiyeci, partisinin il binasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'de birçok belediyenin büyük sorunlarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Şehirlerin yapboz tahtasına çevrildiğini ve trafikte yaşanan sıkıntıların hala sürdüğünü belirten Büyüktermiyeci, bu sorunların 1 Nisan sabahı Saadet Partisi'nin pek çok belediyenin anahtarını almasıyla giderileceğini ifade etti.

Geçmişte olduğu gibi yine hayırlı hizmetler yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Büyüktermiyeci, "Belediye başkanlarımızın iş başına gelmeleriyle hizmette eşitlik, adil belediyecilik ve halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla hareket edeceğiz. Cihanbeyli Belediye Başkan adayımız Nuri Ünalan olarak belirlenmiştir. Şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

Cihanbeyli Belediye Başkan adayı Nuri Ünalan da Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girmesiyle, ilçenin 13 belde ve 22 köyle büyük bir merkez haline geldiğini belirtti.

Yaptıkları hizmetlerin halk tarafından takdir edildiğinin altını çizen Ünalan, "Saadet Partimizden bu dönem belediye başkan adayı olduk. Kazanırsak, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnsanlara hizmet etmeyi ibadet olarak kabul ediyorum. Adaylığımız hayırlı olsun" dedi.

 

AA