Cihanbeyli Belediyesi’ne ait ekipler ilçenin bütün bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ilçede bulunan parklardaki bakım çalışmalarını sürdürerek vatandaşların kullanımına hazır hale getiren Cihanbeyli Belediyesi Ekipleri, İlçe Merkezi ve Mahallelerinde  cadde ve sokaklarda ağaç budama işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Parklarda, refüjlerde, caddelerde, sokaklarda ve okullarda ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesi, ağaçların formlarının geliştirilmesi ve güzel bir görünüm sağlanması için başlatılan ağaç budama çalışmaları ve bahar hazırlıkları oluşturulan ekipler tarafından aralıksız sürdürülüyor.

Çalışmaların Aralıksız devam edeceğini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale: “ Amacımız Daha modern,yaşanabilir bir Cihanbeyli. Ekiplerimiz Bütün mahallelerimizde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Parklarımızın bakım ve onarımları,yeşil alan çalışmaları ve ağaçlarımızın bakımları devam ediyor. mevcut park, cadde ve yeşil alanların bakımı ile budama faaliyetleri de bahar mevsimiyle birlikte ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Parklarımız, kış mevsimi sonrası vatandaşlarımızın verimli bir şekilde kullanabileceği duruma hazır hale getirilmektedir.” Dedi.


Cemal Hatipoğlu