Cihanbeyli’de etkili olan kar yağışı dolayısıyla şehir merkezinde kapanan yol ve kaldırımlar temizlenmesi için Cihanbeyli Belediyesi, sabah erken saatlerde çalışmalara başladı.

Vatandaşların olumsuz hava şartlarından en az şekilde etkilenmesi için önlemlerini arttıran Cihanbeyli Belediyesi ekipleri, şehir merkezindeki yollarda çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor. Cadde ve sokaklardaki kaldırımlarda kar temizliğini gerçekleştiren ekipler,Buzlanmaya karşı solüsyonlu önlemlerini alıyorlar.

Vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için çalıştıklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale: “Kar yağışının başlamasından hemen sonra oluşturulan 6 ayrı ekip ile temizlik ve buzlanmaya karşı solüsyon çalışmasına başlayan belediyemiz, Gün içerisinde de şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda kar küreme ve buzlanmaya karşı solüsyon çalışmaları yaparak yolları trafiğe açık tutmaya çalıştı. Yaptığımız tüm bu çalışmalarla toprağımıza bereket getiren bu yağışlar nedeniyle ortaya çıkabilecek tüm sorunları hızlı ve planlı hareket ederek ortadan kaldırıyoruz. Böyle güzel ve bereketli kar yağışları yeter ki her zaman olsun, biz ekibimizle birlikte çalışmaya her zaman hazırız” ifadelerine yer verildi.

Cemal Hatipoğlu - Haber Merkezi