Cihanbeyli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale,Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemseddin Aykut ,Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Öğretmenler Katıldı.

Öğretmenlerin,elindeki işlemeyi bekleyen bir servet olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemseddin Aykut: “ Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek anneler ile öğretmenlerin elindedir.Bütün Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.

yerel yönetimlerde görev yaptığı süre zarfında eğitimin ve öğretmenlerin sorunlarının çözümü için elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini ve göstereceğini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale: “Türkiye’nin bugün dünyanın güçlü ve saygın devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli pay sahiplerinden biri de şüphesiz öğretmenlerimizdir. Yeni Türkiye’nin gelecek hedeflerine, 2023 ideallerine, öğretmenlerimizin yüksek katkılarıyla, onların yetiştirdiği nitelikli nesiller sayesinde çok daha kolay ulaşılacaktır. Hepimiz tüm öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Bizim kültürümüzde öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerlidir.  Bu duygu ve düşüncelerle; iyi işlenmiş, eğitilmiş bir insanın neleri başarabileceğini en iyi bilen mesleğin temsilcileri olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum.  Tüm öğretmenlerimize hayatları boyunca başarı ve mutluluk diliyorum. Ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Programda Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale,Öğretmenlere gül dağıtarak Öğretmenler günlerini kutladı.

Şiirlerin okunması ve yerel sanatçıların şarkı söylemesinin ardından program sona erdi.

Cemal Hatipoğlu