Cihanbeyli’nin En ücra köşeleri ve 6 birimde yapılan kar temizliği ve Buzlanmaya Karşı Solüsyon çalışmaları hafta sonu okulları da kapsadı.

Cihanbeyli’de karla kaplı olan okul bahçeleri ve okul çevresi Cihanbeyli Belediyesi ekipleri tarafından temizlenerek uzun bir kar tatilinin ardından yeni haftanın ilk günü tekrar ders başı yapacak olan öğrencilere hazır hale getirildi.

Türkiye’nin Yüz Ölçümü bakımından En büyük ilçesine hizmet verdiklerini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale: “kış mevsimi bu yıl bereketiyle geldi. yağan yoğun karın günlük yaşamı zorlaştırmaması bakımından Belediye olarak ekiplerimiz gerekeni fazlasıyla yaptı.Cihanbeyli’de Tüm Okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizin yanı sıra öğretmen ve okul idarecilerinin zor anlar yaşamamaları için Bütün Okullarımızda Kar Temizliğimizi gerçekleştirdik. Bereketli Kar yağışını olumsuzluk yaşamadan atlattık. Bütün birimlerimizde ekiplerimiz aralıksız çalışarak olumsuzlukları önlemiş oldu. Böyle güzel ve bereketli kar yağışları yeter ki her zaman olsun, biz ekibimizle birlikte çalışmaya her zaman hazırız. Ben bu çalışmalarda büyük fedakarlık gösteren  Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Satılmış’a,Birim Amirlerimize,Müdürlerimize ve operatörlerimizden işçilerimize kadar herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Cemal Hatipoğlu