Eski Şarkışla Belediye Başkanı Mehmet Gönen'in yeğeni Kerim Gönen'in 23 yaşındaki eşi Habibe, doktorların çaresi yok dediği kanser tedavisinde yeni bir umut için herkesten maddi destek bekliyor.
 
Kısa bir süre önce eczacılık okulundan mezun olan Habibe henüz 23 yaşında mide kanserine yakalandı. 
 
Eşi Kerim'in anlatımıyla kabus, bir akşam arkadaşlarıyla Parken'deki maça gitmeye hazırlanırken başladı. Evden çıkmak üzereyken Habibe karnındaki şiddetli ağrıyla kıvranmaya başladı. Geçmeyen sancılarla gittikleri Herlev Hastanesi'nde yapılan testler ve Rigshospital'deki kontrol Habibe'nin mide kanseri olduğunu gösterdi.
 
O tarihten itibaren Rigshospital'de yaklaşık 1 yıldır tedavi gören Habibe'ye Danimarkalı doktorlar artık umutlarını kestiklerini söylediler. Ancak Almanya'daki doktorlar tümörü yavaşlatacaklarına ve sonrasında tedavi edeceklerine inanıyorlar.
 
Almanya'daki tedaviye ümit bağlayan Habibe ve ailesi bu yeni tedavi için ise maddi desteği ihtiyaç duyuyor.
 
Habibe'den herkese mesaj var
 
Hayatının baharında habis bir tümöre karşı mücadelesinde acı veren tedaviye rağmen pes etmeyen Habibe ise herkese yazdığı mesajında ''sağlığına kavuşmayı ve anne olmayı istediğini'' yazdı.
 
23 yaşında olduğunu ve 1 yıldır 2 farklı kemoterapi, 3 kez radyoterapi, 2 ameliyata rağmen tedavinin sonuç vermediğini yazan Habibe, mesajında Danimarka'daki hastanelerin umutsuz sözlerini kabul etmediğini tüm meselenin doğru tedaviyi bulmak olduğuna inandığını belirterek şu sözlerini paylaşıyor:
 
''Umudumun sürmesi için sizlere ulaşıyorum. Alternatif bir tedavinin maliyetini karşılayamıyorum. Ancak sizlerin 10, 20, 50, 100 kron ya da daha fazla bağışlamanız beni daima mutlu edecektir.''
 
Bağışlar için hesap numaraları:
 
Mobilepay: 53 76 23 28
 
Banka Havalesi: 
 
Banka: Nordea
 
Şube kodu / reg no.: 2105
 
Hesap no: 4389 720 556
 
İban: DK3220004389720556
 
Swift: NDEADKKK