Aalborg şehrine 47 KM uzaklıktaki Løgstør'da meydana gelen bir trafik kazasında, bir Türk vatandaşı hayatını kaybederken, 1’i ağır olmak üzere 6 kişi ise ağır yaralandı.

Danimarka’nın Jylland yarımadasındaki Aalborg şehri yakınlarındaki Løgstør'daki Hemdrup kasabasında Aalborgvej yolunda dün gece saat 21.30 sularında gerçekleşen kazayla ilgili açıklama yapan polis yetkilileri, iki aracın kazaya karıştığını ve kazanın muhtemelen kaygan yoldan dolayı meydana geldiğini açıkladı.

Kuzey Jylland Polisi’nden Poul Badsbjerg’in yaptığı açıklamaya göre, kazada hayatını kaybeden Türk vatandaşının içinde bulunduğu araçta 3 kişi bulunurken, 37 yaşında olduğu açıklanan Ruşvan Çetinkaya aracın arka koltuğunda oturuyordu.

Kazanın nasıl meydana geldiğini açıklayan Badsbjerg, olayda hayatını kaybeden Türk vatandaşının içinde bulunduğu araçta sürücünün kaygan yolda aracın hâkimiyetini kaybederek, içinde 4 kişilik bir ailenin içine olduğu açıklanan bir araçla çarpıştığını söyledi.

Kazaya karışan 7 kişinin Aalborg Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındığı, ama hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Türk vatandaşının hayatını kaybettiği açıklandı. Yaralılardan 19 yaşında olduğu bildirilen bir kişinin durumunun ağır olduğu açıklanırken diğer 5 kişinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.