Galatasaray’ın, Medical Park Antalyaspor ile oynadığı maçı Başkan Ünal Aysal’ın locasından izleyen Didier Drogba, Türk Telekom Arena’ya hayran kalırken, gördüğü atmosferi “muhteşem” olarak yorumladı.
 
Maç sırasında Başkan Aysal’la sohbet eden yıldız futbolcunun, “Dünyada bu atmosferi bulabileceğiniz ender yerlerden birisi burası. Her futbolcunun hayal ettiği, oynamak isteyeceği bir ortam. Korkunç bir baskı yaratıyorsunuz ve seyirci direkt olarak oyunun içinde. Galatasaray’ı tercih ederek ne kadar doğru bir karar verdiğimi bu gece daha iyi anladım” dediği belirtildi.
 
Burak’ı çok beğendi
Fildişi Sahilli oyuncunun, iki gol atan Burak Yılmaz’ı çok beğendiği kaydedildi. Drogba’nın, Burak için, “Elmander’i zaten biliyordum ama Burak’ı yakından görünce hayran kaldım. İlk golde takipçilik, ikincisinde ise özgüven ve kalite vardı. Komple bir golcü. Beraber çok iyi işler yapabileceğimizi gördüm” dediği vurgulandı.
Sarı-kırmızılı takımın mücadelesine de övgü yağdıran tecrübeli futbolcunun, yardımlaşmanın çok üst düzeyde olduğuna dikkat çektiği öğrenildi.
Didier Drogba karşılaşmadan hemen sonra stattan ayrıldı. Sarı-kırmızılı futbolcunun, “Yarın (dün) sağlık kontrolüm var. O yüzden hemen otele gidip dinlenmem gerek” demesinin sarı-kırmızılı yöneticileri etkilediği dile getirildi.
 
FIFA lisansı yolda
Drogba dün sabah sağlık kontrolü nedeniyle antrenmanı kaçırırken öğleden sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’nde tek başına çalıştı. FIFA’dan bu hafta içinde geçici lisans alması beklenen dünyaca ünlü futbolcuyu, Schalke maçı öncesi görmek isteyen Teknik Direktör Fatih Terim’in, Drogba’ya, Akhisar deplasmanında şans vermek istediği belirtildi.
 
‘Nazik bir kişi’
 
Didier Drogba dün sabah Liv Hospital’de sağlık kontrolünden geçti. Fildişi Sahilli yıldız yapılan tetkiklerin ardından ortopedi uzmanı Doç. Dr. Uğur Haklar’la birlikte basının karşısına çıktı.
Kontrollerin başarıyla tamamlandığını vurgulayan Haklar, Drogba nazik bir kişi olarak istediğimiz her şeye uyumlu şekilde katıldı. Başarılı bir inceleme yaptık” dedi. Hastane personeline teşekkür eden Drogba soru almadan basın toplantısından ayrıldı.
 
 
Kaynak : STAR