Almanya’nın Duisburg kentinde HDP Seçim Komisyonu çalışmalarına seferberlik ruhu ile devam ediyor.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Duisburg Seçim Komisyonu’nun haftalık toplantısı Duisburg Demokratik Kürt Toplum Kültür Merkezi’nde (DDKTM) gerçekleşti. Toplantıya NAV-DEM, AGİF, ATİF, Kürecik İnisiyatifi, Darıca Derneği temsilcileri ve inisiyatifi sözcüleri katıldı.

Yoğun bir seçim çalışması yürüttüklerini belirten komisyon üyeleri, yaklaşık 1 ayı geçkin seçim çalışmalarını seferberlik ruhu ile yürüttüklerini, birçok planlama yaptıklarını, önümüzdeki günlerde halk pazarı, esnaf ziyaretleri, bildiri dağıtımı, panellerin devam edeceği kaydedildi. Düzenli bir şekilde yürütülen Hamborn Semt Pazarı’ndaki standa güçlü katılımlar sağlamak gerektiğine de dikkat çekilen toplantıda, çalışmaların süreceği ifade edildi.

Duisburg Seçim Komisyonu Başkanı Nuh Yıldırım önümüzdeki günlerde yürütülecek seçim çalışmalarına ilişkin şu bilgiyi verdi:

Duisburg seçim paneli

4 Ekim 2015 Pazar saat 13.00

Duisburg Rheinhausen Alevi Kültür Merkezi

Adres: Friedrich-Alfred str.182 47226 Duisburg katılımcılar: Kars HDP Milletvekili Ayhan Bilgen, DİDF YK Üyesi ve HDP Avrupa Seçim komisyonu üyesi Yücel Özdemir

10 Ekim Cumartesi AKM Paneli

Saat 18.00 katılımcılar: AABF Başkanı Hüseyin Mat ve HDK Eşsözcüsü Sebahat Tuncel.

11 Ekim Pazar

Saat 11.00 Marxloh ATİF Derneği

Katılımcılar: Amed Milletvekili Feleknas Uca

11 Ekim Pazar ÇIRA TV ile Dayanışma Gecesi

Katılımcı: Feleknas Uca

Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri de saat 09.00-14.00 arası Hamborn Semt pazarında kurulan HDP standı desteklenecek. DUİSBURG - ANF