Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertliler, ligin 4. haftasına ilk iki sırada giren iki takım arasındaki karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, rakibini geride bırakmanın hesabını yapıyor.

Süper Lig’deki ilk maçında sahasında Kardemir Karabükspor’u 3-2 yenen Fenerbahçe, daha sonra deplasmanda Trabzonspor ile golsüz berabere kaldı, üçüncü maçında ise İstanbul’da Gaziantepspor’u 1-0 mağlup etti.

Akhisar Belediyespor ise ilk maçında Balıkesirspor’u deplasmanda 2-1 yendi. İkinci maçında Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Ege temsilcisi, geçen hafta ise Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u deplasmanda 2-1’lik skorla geçti.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Deniz Çoban yönetecek.

Volkan Demirel’in cezası bitti

Fenerbahçe’nin TFF Süper Kupa’da Galatasaray ile oynadığı maçtan sonraki açıklamaları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Volkan Demirel’e verdiği 3 maçlık ceza bitti.

Spor Toto Süper Lig’in ilk üç maçında takımdan ayrı kalan Volkan Demirel, görev verilmesi durumunda yarınki karşılaşmada forma giyecek. Tecrübeli kaleci bel ağrıları nedeniyle tedbir amaçlı olarak dünkü antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ve Raul Meireles ise yarınki karşılaşmada da forma giyemeyecek.

Kaynak: AA