Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 4. haftasında yarın saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Egemen Korkmaz ile Raul Meireles özel program dâhilinde çalışmalarını tamamladı. Bel ağrıları bulunan Volkan Demirel tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, antrenmanın 2. bölümünde sol arka üst adalesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu antrenmanı yarıda bıraktı.

Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe kafilesi, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla önce İzmir’e ardından karayoluyla Manisa’ya hareket edecek.

Kaynak: CIHAN