Gençlerbirliği'nin İsveçli kalecisi Johan Dahlin'in Gençlerbirliği'nden ayrılarak Danimarka takımlarından Midtjylland'a transfer olduğu iddia edildi.

İsveç basınında yer alan haberlere göre; Midtjylland, bu transfer için Gençlerbirliği'ne 7 milyon İsveç kronu (yaklaşık 740 bin euro) ödeyecek. İddiaya göre, Johan Dahlin, Ankara'da hazırlıklarını tamamladı ve Danimarka'ya gitmeyi bekliyor.

İsveç basınına konuşan Johan Dahlin'in menajeri Hasan Çetinkaya; "Herhangi bir yorumda bulunamam. Hala çeşitli kulüplerle görüşmelerimiz devam ediyor. Açık olan tek bir nokta var, Johan Dahlin Gençlerbirliği'nden ayrılacak. O başka bir kulübe gidip, şampiyonluklar için mücadele etmek istiyor" dedi.

Çetinkaya, Dahlin için Malmö'nün de talip olduğu iddialarına ise; "Malmö ile kesinlikle bir görüşmemiz var. Malmö tabii ki çok büyük bir kulüp ama Robin Olsen gibi fantastik bir kalecileri var. Johan için başka bir kulüp daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Son olarak, Johan Dahlin'in pazartesi günü Ankara'dan ayrılacağı ve salı günü Midtjylland ile resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.