Prandelli'nin yerine GALATASARAY 'ın teknik direktörlük koltuğuna oturmuş olan Hamza Hamzaoğlu gün içerisinde saat 14.00'te Florya’da sözleşme imzalayacak. Daha evvel de Akhisar Belediyespor'da başarılı işlere imza atan ve ardından A Milli Takım’a muavin hoca olan deneyimli teknik adama eski kulübünün başkanı Hüseyin Eryüksel'den övgü geldi.

BUGÜN'e açıklama yapan Eryüksel, "İlkmaçını bize karşı oynayacak.Kalbimiz onunla. Başarılı olmasını çok fazla istiyoruz. Ancak bumaç için kusura bakmasın biz elimizden geleni yapıp kazanacağız" diye belirtti .

ALTI AY YETER AMA...

Hamza Hamzaoğlu'nun esur bir teknik insan olduğuna tüm dikkatleri üzerinde toplayan Başkan Hüseyin Eryüksel, "6 aylık zamanda de kendisini ispat eder.Ancak futbolcular açısından da düşünmek lazım gelir . Futbolcu uzun vadeli çalışmak için kontrat yapan teknik direktörle çalışırken daha güçlümotivasyona sahip olur. Kendisiyle bir buçuk senelik sözleşme yapılsa çok fazla daha iyi olurdu" olacak şekilde açıkladı .

SATMAYACAĞIZ

Eryüksel, Hamzaoğlu'yla beraber Akhisar'ın başarılı futbolcuları Bilal Kısa ve Uğur Demirok'un da GALATASARAY 'a gelme ihtimaliyle ilgili olarak da açıkladı . Deneyimli Başkan, "Ocak ayında transferleri imkansız. Sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor.Her iki futbolcumuzla sözleşme uzatma hususunda konuşacağız.Gelen teklifleri sezon sonunda değerlendireceğiz" diye belirtti .