Halilhodzic’in yapılan transferlere ve oynanan 7 resmi maça rağmen takım iskeletinin hala oluşturamadığı dile getirildi. Kasımpaşa maçında Yusuf Erdoğan’ın golüyle öne geçmesine rağmen 2’nci yarıda büyük baskı yiyen ve son bölümlerde kalesinde gördüğü golle sahadan yine beraberlikle ayrılan bordo mavililerde, başta yerel basın olmak üzere taraftarlar, puan kayıplarına Halilhodzic’in sebep olduğunu öne sürdüler.

’ACI ÇEKİYORUZ’

Günebakış Gazetesi, ’Acı çekiyoruz. Kasımpaşa’yı da deviremedik, ligde 4 maçtır galibiyet yüzü göremedik’ manşetiyle çıktı. Karadeniz Gazetesi ise, ’Kader diyemezsin, sen kentin ettin. Yediğin önünde yemediğin arkanda, nedir bu takımın hali Vahid Hoca? Her hafta sahaya farklı 11 sürerek takımın kimyasını bozan Vahid Halilhodziç, ligdeki 4’üncü maçından da beraberlikle ayrılan bordo mavililerin 8 puan kaybetmesinde başrol üstlendi’ değerlendirmesini yaptı.

’BECERİP HELVA YAPAMIYOR’

Halilhodziç’e en sert tepkiyi gösteren Taka Gazetesi’de, ’Halilhodziç 21 transferden becerip helva yapamıyor! Aboneyiz abone. Avni Aker kuzusu. Trabzonspor korkak oynayınca kazanamıyor. Bu sistemde Cardozo başarılı olamaz. Oynattığı ürkek futbolla eleştirilerin hedefinde olan Halilhodziç, kaybedilen iki puanın daha altına imza atmış oldu’ ifadelerini kullandı.

’Dört dörtlük Trabzonspor!’ manşetini atan Karadenizin Sesi Gazetesi, ’Sezon başında yapılan transferlere rağmen göze hoş gelen futbolun sahaya yansımaması taraftarın tepkisini çekiyor’ derken Kuzey Ekspres Gazetesi, ’Trabzonspor’un yüzü gülmüyor. Onur’dan bu kadar’ ifadeleriyle maçı okuyucularına duyurdu.

MUHARREM USTA’DAN ELEŞTİRİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kongredeki en büyük rakibi Muharrem Usta’da tribünden izlediği Kasımpaşa maçından sonra sosyal medya aracılığıyla Halilhodziç’e sert eleştiriler yöneltti. Twitter sayfasından 4 mesajla maçı değerlendiren Usta, ’Sezon sonu banko oyuncu sayımız 6-7 olursa büyük başarı olur. Bunlardan üçü zaten vardı. O zaman bunca transfer niye diye delice sorular’, ’İnsanlar futbol denilen komediyi seyretmek istemiyor. Maça gelenler de geldiğine pişman. Bakalım bu filmin sonu ne olacak’, ’Kimi aldık? Cezayir milli takım hocasını. Cezayir ne yapar? Oyun bozar, oyun kurmaz. Bu mantaliteye çok mu ihtiyacımız vardı? Asla’, ’Bunun adı transfer kirliliği. Demirören’in yıllar önce yaptığı ve kulübü borç batağına ittiği model nasıl olur da Trabzospor’a örnek olabilir’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA