Başkan Kale: İlçemizi güzel bir geleceğe hazırlıyoruz

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, hayata geçirdikleri projelerle ilçenin çehresini değiştirdiklerini belirterek “Yapılanları asla yeterli görmüyor, yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. İlçemiz her alanda en iyi hizmetlere layık. Geleceğimiz için dur durak bilmeden çalışıyoruz” dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, mahalle buluşmalarına devam ediyor. Merkez ve çevre mahalleleri ziyaret ederek hemşehrileriyle istişarelerde bulunan Kale'ye talepleri dinleyerek not alıyor. Ziyaretlere belediye meclis üyeleri ile muhtarlar da katılıyor.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen mahalle buluşmalarında belediye çalışmalarını anlatan Başkan Kale, Türkiye’nin en büyük yüzölçümüne sahip bir ilçede ortaya çıkan tüm zorlukları, hizmet aşkı ve kurulan organizasyonla aştıklarını ve Türkiye’ye örnek çalışmaların altına imza attıklarını belirtti. Kale “Proje üretme becerisi ve bu projeleri ivedilikle hayata geçirme kapasitesiyle Cihanbeyli Belediyesi tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. İlçemizi her alanda kazandırdığımız dev yatırımlarla donattık. Şimdi bu yatırımlara yenilerini ekliyoruz. Bakanlarımızla ve milletvekillerimizle sürekli iletişim içerisindeyiz. Gündemimizde yer alan projelerle ilgili verimli istişarelerde bulunuyoruz. Seçimden önceki vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. İlçemizi çok güzel bir geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

Vatandaşlarla istişareye büyük önem verdiklerini belirten Kale, çeşitli vesilelerle Cihanbeyli halkıyla bir araya geldiğini ve ilçe meseleleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduğunu aktardı.