Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, hayata geçirdikleri projelerle ilçenin çehresini değiştirdiklerini belirterek “Yapılanları asla yeterli görmüyor, yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. İlçemiz her alanda en iyi hizmetlere layık. Geleceğimiz için dur durak bilmeden çalışıyoruz” dedi.

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, belediye meclis üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret etti. İlçeye kazandırılan Cihan Site’de esnafların konuğu olan Kale, talep ve sorunları dinledi. Oldukça sıcak sohbetlerin gerçekleştiği ziyarette belediye çalışmalarını anlatan Başkan Kale, Türkiye’nin en büyük yüzölçümüne sahip bir ilçede ortaya çıkan tüm zorlukları, hizmet aşkı ve kurulan organizasyonla aştıklarını ve Türkiye’ye örnek çalışmaların altına imza attıklarını belirtti. Kale “Proje üretme becerisi ve bu projeleri ivedilikle hayata geçirme kapasitesiyle Cihanbeyli Belediyesi tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. İlçemizi her alanda kazandırdığımız dev yatırımlarla donattık. Şimdi bu yatırımlara yenilerini ekliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Ankara’da milletvekillerimizle birlikte bakanlarımıza bir dizi ziyaret gerçekleştirmiştik. Gündemimizde yer alan projelerle ilgili verimli istişarelerde bulunduk. Doğalgazla ilgili belirlenen takvimden önce başlattığımız çalışmalar sürüyor. Daha önce Konya’nın ilçelerine Büyükşehir Belediyemiz tarafından prestij yollar yapılmıştı. Biz de Cihanbeyli’ye yeni prestij caddeler kazandırmak için kolları sıvadık. İlk kez bir ilçe belediyesi prestij cadde yapımına başladı. Bu belediye de Cihanbeyli Belediyesi’dir. İnşallah seçimden önceki vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz” dedi.

Vatandaşlarla istişareye büyük önem verdiklerini belirten Kale, çeşitli vesilelerle Cihanbeyli halkıyla bir araya geldiğini ve ilçe meseleleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduğunu aktardı. Başkan Kale ayrıca Gençlik Merkezi ile Yeşilöz Mahallesindeki dikiş-nakış kursunda eğitim gören kursiyerleri de ziyaret etti.

Öte yandan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, belediye araç filosuna yeni kazandırılan ve temizlik işlerinde kullanılacak çöp toplama aracını da test etti. Kale, yeni aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.