Bozkır Gençlerbirliği'nin haftalar öncesinden Süper grup vizesini alması ve İçeri Çumra Belediyespor'un da küme düşmesininin kesinleşmesi son hafta maçlarının oynanmamasına neden oldu.  İçeri Çumra Belediye küme düşmesinin kesinleşmesinin ardından Yeni Emirgazi Belediyespor deplasmanına gitmeyeceğini açıkladı.
Bu maçı hükmen kazanan Yeni Emirgazi Belediyespor grup 2.'si olmayı garantileyerek Play-Off biletini aldı. Karapınar Esnafspor ise  kümede kalmayı garantilediği için Seydişehir Gücü  deplasmanına gitmedi. Seydişehir ekibi bu maçı hükmen kazanmasına rağmen 3. sırada kaldı. A grubunda ise Akşehir Belediyesi Kültürspor'un liderliği devam ediyor. Şampiyonluğa  en yakın ekip olarak göz çarpan Akşehir Belediyesi Kültürspor deplasmanda Cihanbeyli Belediyespor'u  gollü geçen maçta 4-3 yendi.
Grup 2.liği için mücadele eden Ilgınspor ve Havzanspor ise geride kalan haftada rakiplerini yenmeyi başardı.Ilgınspor evinde Akşehir Gençlikspor'u 7-0 la geçerken Havzanspor ise Konya Monivaspor'u 5-2  yendi. Ilgınspor 2. sıradaki yerini korurken Havzanspor ise takibini devam ettirdi. Bu grupta Yeni Meramspor'un henüz puanı bulunmuyor. Grup 2.'sini belirleyecek en önemli karşılaşma 12. haftada oynanacak  Havzanspor-Ilgınspor maçı olacak.