Cihanbeyli İnsuyu Mahallesi sakinlerinin kurduğu dernek yıllardır Konyada hizmet vermeye ve birlik beraberliğin,yardımlaşma ve dayanışmanın kaybolmaması için çeşitli faaliyetlerini sürdürüyor.

Konya Ticaret Borsasında gerçekleşen yemeğe Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı,Meram Kaymakamı  İrfan Kenanoğlu,Cihanbeyli Belediye Meclis Üyesi Nizamettin Kenanoğlu, İnsuyulular Yardımlaşma ve dayanışma derneği Başkanı Halil Akkurt, Konyasporlular Derneği Başkanı Ekrem Coşkun, Tuskad Genel Başkanı Cengiz Çivi, Şehir Plancıları Şube Başkanı Münir Günay,İnsuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Polat,Konya’da,Cihanbeyli’de Yaşayan İnsuyulular katıldı.

İftar Yemeğinin Ardından Birlik ve Beraberliğin vurgusunu Yapan Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı Programdan Dolayı Dernek başkanı Halil Akkurt’a ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Hemşehrileriyle birlikte olmanın mutluluğunu ifade eden Meram Kaymakamı İrfan Kenanoğlu Böyle organizasyonlar düzenledikleri için İnsuyulular Yardımlaşma ve dayanışma derneği Başkanı Halil Akkurt’a ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

İnsuyulular Yardımlaşma ve dayanışma derneği Başkanı Halil Akkurt ise Böyle Etkinlikleri birlik ve beraberlik için sürekli gerçekleştireceklerini ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.