Çınar Koleji öğrencileri Yaşam Becerileri Merkezi atölyelerinde yaptıkları birbirinden renkli çalışmaları özel bir kermeste sergilediler ve kermesin gelirini “Kardeş Okul” projesi kapsamında Şanlıurfa Siverek Bakmaç İlköğretim Okulu’na kıyafet, kırtasiye ve oyuncak yardımı olarak ulaştırdılar.

Bu özel projede yeteneklerini sergileyen öğrenciler Mutfak Sanatları, Tekstil Tasarım, Görsel sanatlar atölyesi ve farklı birçok atölyede oluşturdukları ürünleri “Kardeş Okulları”na yardım amacıyla kermeste bir araya getirdiler.  Beğeniye çıkan ürünler; elde edilen gelir ile 400 öğrenci için kışlık kıyafet, mont,  botlar, kırtasiye malzemesi, test, hikaye kitapları ve oyuncaklara dönüştürüldü. Ailelerinin ve öğretmenlerinin desteği ile hazırlanan yardımları hediye paketi yapan öğrenciler, Çekmeköy Belediyesinin sağladığı lojistik destek ile bizzat yüklemesine de yardımcı oldular.

Çınar Koleji öğrencileri değer üreten, değer veren ve değerlerine sahip çıkan nesiller olduklarını bir kez daha ispatlamış oldular.