MAÇ BİLGİLERİ

27 Eylül Pazar

MAÇ: Beşiktaş Fenerbahçe

SAAT: 19.00

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı

HAKEM: Halis Özkahya

YAYIN: Lig TV
 

Beşiktaş muhtemel 11'i

Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Gökhan Töre, Mario Gomez.

Portekizli teknik adam, derbide sahaya süreceği 11 konusunda kararsız. Pereira, idmanlarda bile as-yedek takım ayrımı yapmıyor. 47 yaşındaki çalıştırıcı sol bekte Hasan Ali-Caner, stoperde Kjaer-Kadlec ve orta sahada Josef-Ozan arasında tercih yapmakta zorlanıyor. Hasan Ali formda ancak Caner bu tarz maçlar için daha tecrübeli.

Kjaer ve Josef’in sakatlıktan yeni çıkmış olmaları ve maç eksikleri, Pereira’yı düşündürüyor. Başarılı çalıştırıcı özellikle Kjaer’in Beşiktaş’ın hızlı hücumcuları karşısında sıkıntı yaşamasından endişe ediyor. Pereira, takıma kadro seçimini, Olimpiyat Stadı’na hareket etmeden hemen önce açıklayacak.

Süper Lig'de 6. haftanın maçları ve hakemleri şöyle:

26 Eylül Cumartesi:
16.00 Osmanlıspor-Trabzonspor (Deniz Ateş Bitnel)
19.00 Galatasaray-Gaziantepspor (Alper Ulusoy)
19.00 Akhisar Belediye-Gençlerbirliği (Volkan Bayarslan)
27 Eylül Pazar:
14.00 Torku Konyaspor-Mersin İdmanyurdu (Bülent Birincioğlu)
17.00 Antalyaspor-Medicana Sivasspor (Serkan Çınar)
19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe (Halis Özkahya)
28 Eylül Pazartesi:
19.00 Kasımpaşa-Çaykur Rizespor (Deniz Çoban)
19.00 Kayserispor-Medipol Başakşehir (Çağatay Şahan)
20.00 Bursaspor-Eskişehirspor (Bülent Yıldırım)

DERBİ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKARILDI

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 27 Eylül Pazar günü oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin biletleri satışa çıkarıldı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletlerinin Beşiktaş Passolig kart sahipleri için satışa sunulduğu belirtildi.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacakderbi mücadelesinin bilet fiyatlarının 40 ila 250 liradan satışa sunulduğu kaydedildi.

Bilet fiyatları kategorilerine göre şu şekilde belirlendi:

Batı VIP : 250 lira

Batı Tribün : 100 lira

Doğu Tribün : 80 lira

Kuzey Tribün : 40 lira

Güney Kale Arkası: 40 lira

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 6. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadında karşılaşacaklar. 27 Eylül Pazar günü saat 19.00'da başlayacak mücadelenin hakemi Halis Özkahya olarak açıklandı.

Bir yandan da son dönem yaşadığımız üzücü olaylar nedeniyle üç büyük takım; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bir araya gelerek “Teröre karşı birlikteyiz” sloganıyla tişörtler bastırdı. Hafta Sonu ekibi, ünlü simalara hem bu ortak duruşu hem de derbinin skoru hakkındaki tahminlerini sordu. İşte yanıtları...

Hakan Altun:
Beşiktaş 2-1 kazanır

Öncelikle her iki takım da bu sezon çok kaliteli kadro kurdular, dünya yıldızı oyuncuları transfer ettiler. Bu sebeple başlangıçta herkes için çok keyifli bir maç olmasını diliyorum. Bence Beşiktaş maçı 2-1 kazanır. Ülkemizdeki olaylar sebebiyle hepimiz son derece üzgünüz. Bu terör olaylarının bir an önce son bulmasını diliyorum, daha fazla insanın canı yanmasın. Üç büyük kulübün aynı tişört içinde yer almalarından, böyle bir davranış içinde olmalarından dolayı da onları kutluyorum.

Ece Erken:
Beşiktaş fark atar


Beşiktaş büyük bir farkla alacak. İçime öyle doğuyor. Skor tahminim 3-0. “Birlikteyiz” sloganı ise elbette olması gereken bir şey zaten. Spor birleştirici olmalı, hele ülkemizde bu kadar ciddiye alınan sporun emektarları her daim birlik ve beraberlik içinde olup öncü olmalı.