Seria A'da bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Juventus, gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanıyor. Geçen sezon da Seria A'da şampiyonluk ipini göğüsleyen ve ligi domine eden Siyah-beyazlılar; Avrupa arenasında da ses getirmek için transfer çalışmalarına hız verdi.

Teknik Direktör Antonio Conte ve Sportif Direktör Pavel Nedved'in çalışmaları doğrultusunda birçok yıldız isim takıma kazandırılacak.

LİSTENİN TEPESİNDE HİGUAİN VAR

Juventus'un transfer listesinin en başındaki isimlerden biri Real Madrid'li Gonzalo Higuain... İspanyol ekibinden ayrılması beklenen Arjantinli yıldız sezon sonu siyah-beyazlı takıma transer olabilir.Torino ekibi Kiralık olan Anelka ve Nicklas Bendtner'in takımdan ayrılacak olması nedeniyle forvet mevkiine bu transferi gerçekleştimek istiyor. Juventus Real'in kapısını 22 milyon euro ile çalacak.

NANİ YADA ROBBEN

Juventus, Nani veya Robben isimlerinden birini transfer etmek istiyor. Manchester United ile olan sözleşmesi 2014 yılında sona erecek olan Nani'nin, Ferguson ayrıldıktan sonra huzursuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği iddia ediliyor. Portekizli yıldıza bonservis bedeli olarak 27 milyon euro fiyat biçiliyor. Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Arjen Robben'i de radarına alan İtalyan ekibi; Şampiyonlar ligi'nde harikalar yaratan Hollandalı yıldızı bitirmek istiyor. Robben her ne kadar Bayern'de mutlu olduğunu açıklasa da; oyuncunun geleceğini yeni teknik direktör Pep Guardiola belirleyecek.

Juventus'un transfer listesindeki diğer isimler ise Fiorentina'dan Jovetic, Torinolu Ogbonna ve İnter'den Ranocchia...