Kadınların dişiliklerini ön plana çıkarmak adına her zaman daha büyük bir göğüse sahip olmak isterler.Bu duruma Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Türkyılmaz açıkık getirerek neler dedi ?

Var olanı kaybetmek veya var olanı ola bildiğince güzel göstermek kadınların en önemle üzerinde durdukları temel konu olarak gözükmektedir. Göğüsler kadınların dişiliklerini sergileyebildikleri en önemli organları. Kadının bilinçaltinda göğüsler dişiliğini tanımlayabilmesi, vücut algısının tamamlanabilmesinde çok önemli rol oynuyor.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Türkyılmaz küçük, gelişmemiş veya asimetrik gelişmiş göğüslerin kişinin psikiolojisini olumsuz etkilediğini belirtti. Türkyılmaz, yıllar içerisinde veya hamilelik ve emzirme sonrasında göğüs volumünde olan azalmaya bağlı küçülmelerin, var olanı kaybetmek kadına daha çok duygusal travma yaşattığını söyledi.Göğüsler kadınların dişiliklerini sergileyebildikleri en önemli organları. Kadının bilinçaltinda göğüsler dişiliğini tanımlayabilmesi, vücut algısının tamamlanabilmesinde çok önemli rol oynuyor. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Türkyılmaz küçük, gelişmemiş veya asimetrik gelişmiş göğüslerin kişinin psikiolojisini olumsuz etkilediğini belirtti. Türkyılmaz, yıllar içerisinde veya hamilelik ve emzirme sonrasında göğüs volumünde olan azalmaya bağlı küçülmelerin, var olanı kaybetmek kadına daha çok duygusal travma yaşattığını söyledi.