Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş Kayserispor konuk oluyor. Deplasmanında boy gösterecek olan Kartal muhtemel 11'ini belirledi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş Kayserispor deplasmanında boy gösterecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Onun yardımcılıklarını İsmail Şencan ile Gökhan Memişoğlu yapacak. Lig TV'de naklen yayınlanacak olan mücadeleyi dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da takip edebilirsiniz.


DÖNÜŞ MAÇI


Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak Beşiktaş, rakibini mağlup ederek son haftalardaki kötü gidişi durdurmak istiyor. Ligde son 6 maçta sadece bir kez kazanabilen siyah-beyazlı takım, Kayserispor'u yenerek, yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Süper Lig'de bu periyotta 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 beraberlik alan "Kara Kartallar", 12 puan kaybederek zirveden uzaklaştı. Üst üste 3 lig mücadelesinden beraberlikle ayrılan Beşiktaş, son 3 maçta 3 gol atıp, 3 gol yedi.


FERNANDES VE OĞUZHAN SINIRDA


Beşiktaş'ta Kayserispor maçı öncesi Manuel Fernandes ve Oğuzhan Özyakup, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Daha önceki lig maçlarında üçer sarı kart gören bu oyuncular, yarınki mücadelede de kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve Torku Konyaspor karşısında takımlarını yalnız bırakacak.


EKSİKLER...


Sakatlığı bulunan oyuncular Muhammed Demirci, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş ve Mustafa Pektemek'in yanı sıra Julien Escude, Gökhan Süzen ve Dentinho, teknik direktör Slaven Bilic tarafından kadroya dahil edilmedi. Beşiktaş'ın Kayserispor kadrosunda şu oyuncular yer aldı:


Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Ersan Adem Gülüm, Uğur Boral, Ramon Motta, Mehmet Akgün, Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Kerim Frei Koyunlu, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Filip Holosko, Michael Eneramo, Ömer Şişmanoğlu, Hugo Almeida.

MUHTEMEL 11'LER


Kayserispor


Gökhan
Serano
Zurab
Simic
Alper
Sefa
Taner
Abdullah
Cleyton
Mouche
Nobre


Beşiktaş


Tolga
Hutchinson
Sivok
Ersan
Motta
Veli
Oğuzhan
Fernandes
Eneramo
Gökhan Töre
Almeida


STAT: Kadir Has
SAAT: 19.00
YAYIN: LiG TV
HAKEM: M. İlker Coşkun


KAYSERİ DEPLASMANI ZORLU


Beşiktaş son 3 sezonda Kayserispor ile deplasmanda oynadığı 3 maçı da kaybetti. 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında 1-0 kaybeden Beşiktaş geçen sezonda rakibine deplasmanda 2-0 mağlup oldu. İki takım arasında lig tarihi boyunca oynanan 36 maçta 19 kez Beşiktaş 11 kez Kayserispor kazandı 6 maç berabere bitti.


İYİ GİTMİYORLAR


Sezona ilk 4 haftada 4 galibiyet alarak başlayan Beşiktaş sahasında oynadığı ve hükmen kaybettiği Galatasaray maçıyla düşüşe geçti. Son 6 haftada 1 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi alan Beşiktaş toplamda 12 puan kaybetti. Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Sivasspor'u 1-0 yenen Kayserispor ise bu maçın ardından galibiyet alamadı. Son 9 haftada 3 beraberlik 6 yenilgi alan Kayserispor 6 puan ve averajla sondan 2.sırada yer alıyor.(Sporx)