Konya 2. amatörde kıran kırana mücadele2. amatör küme A ve B gruplarına hafta içinde karşılaşmalar oynanırken, liderler koltuğunu kaptırmadı. Hafta sonu programı da açıklanırken, üç grupta birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

Konya’da amatör futbol heyecanı 2. küme maçlarıyla devam ederken, 7 takımın mücadele ettiği A ve B gruplarında hafta içi karşılaşmalar oynandı. Maçlar çekişmeli geçerken, grup liderleri yerini korudu. A grubunda oynanan karşılaşmalarda lider İçeri Çumra Belediyespor, Alibeyhüyüğü deplasmanından 0-1’lik galibiyetle dönerken, puanını da 18’e çıkardı. Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda Hadimspor, İhsaniye Gençlerbirliği’ni 2-1, Beyşehir Gölspor da deplasmanda Meram Derespor’u 2-3 ile geçti. Grupta lideri İhsaniye Gençlerbirliği 14 ve Beyşehir Gölspor 13 puanla takip ediyor. A grubu hafta sonu karşılaşmalarını pazar günü oynayacak. 12’de İhsaniye Gençlerbirliği ile Dirilişspor, 14’teki karşılaşmalarda da Alibeyhüyüğü Meram Derespor ile Beyşehir Gölspor da Hadimspor ile oynayacak. İçeri Çumra Belediyespor ise haftayı bay geçecek.

ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

B grubunda iki takımın zirve yarışı oldukça çetin geçiyor. Karabağ Gençliği ve Ömeranlı Tavşançalıspor aynı puanla haftaya girerken iki takım da farklı skorlarla rakiplerini geçti. Liderlik koltuğunda oturan Karabağ Gençliği haftayı 0-4’lük Maliyespor galibiyetiyle kapatırken, Ömeranlı Tavşançalıspor da Yeniceoba Gençliği’ni 6-1 ile geçti. Grubun diğer karşılaşmasında Yıldırımspor Cihanbeyli Sağlıkspor’u 4-2 mağlup etti. Grubun pazar günü oynanacak karşılaşmalarında Karabağ Gençlik Karacadağ Belediyespor’u, Cihanbeyli Sağlıkspor Ömeranlı Tavşançalıspor’u, Yeniceoba Gençliği de Maliysepor’u konuk edecekler. Karşılaşmalar 14’te başlayacak.

HAFTA İÇİNİ BOŞ GEÇTİLER

Takım sayısı diğer iki gruba göre düşük olan C grubu hafta içini maç oynamadan geçerken, hafta sonunda da iki karşılaşma oynanacak. Çeltikspor son iki hafta maçlara çıkmazken, rakibi maç oynamadan 3 puan alıyor. Bu hafta Çeltikspor ile oynayacak Hilalspor hükmen haftayı 3-0 ile geçecek. Hilalspor alacağı 3 puanla bu haftayı da lider geçerken, Pazar günü 14’te Anadolu Kartalspor Akşehir Gençlikspor’u ağırlayacak. Zirve takipçisi iki takımın karşılaşmasının gollü geçmesi bekleniyor. Grubun diğer karşılaşması ise Altuntaşspor ile Seyranspor arasında oynanacak. 

Kaynak : pusulahaber.com.tr