Başkanlık Makamında gerçekleştirilen ziyarete Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin ve Cihanbeyli Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Ekinci’de Katıldı.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Olarak Başkan Kale’nin her zaman yanında olduklarını ifade eden Konya Şoför Nakliyeci ve otomobilciler Odası  Başkanı Kemal Can: “Biz geçte olsa başkanımıza  hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Bende eski bir Cihanbeyli li sayılırım daha önceki yıllarda Cihanbeyli mahpuz kaderine terkedilmiş gelişmelere ayak uyduramamış bir ilçeydi.Yerel seçilerden sonra yaklaşık 8 ay gibi kısa bir sürede başkanımız Mehmet Kale’nin gelmesi ile  Cihanbeyli ilçesinin  gelişiminde  gözle görülür bir değişim olduğunu gördük.Biz burada  yeni  bir Cihanbeyli  gördük.”dedi

Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile getiren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale: “Çalışma ve hizmet anlayışımızda ‘ben’ değil, ‘biz’ anlayışı vardır. Cihanbeyli insanının, vatandaşımızın mutluluğu için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Tek taşla duvar olunmaz. Birlik ve beraberlik içerisinde ‘durmadan’, ‘yorulmadan’ ilçemize hizmet ediyoruz. İlçemizin en ücra köşelerine bile hizmet veriyoruz.” Dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Kale,Konya Şoför,Nakliyeci ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Can’a Teşekkür Etti.

 

Cemal Hatipoğlu