Konya'da meydana gelen silahlı kavga olayında 2 kişi yaşadığı tartışma sonrası Mehmet E. hayatını kaybettiği belirtildi. İşte cinayetin perde arkası..

Türkiye'de yaşanan ilginç cinayet haberlerinin bir yenisi daha Konya'da meydana geldi. Konya'nın merkezine yakın bir ilçede iki firma çalışanı arasında çıkan tartışma neticesini daha büyük bir kavgaya bırakmasının ardından silahlar konuştu. Cinayet ile biten kavga polis ekipleri tarafından aranmaya başlandığı belirtildil.

Konya'da merkez Karatay ilçesine bağlı Göçü Mahallesinde yaşanan olayda aynı şirkette çalışan şantiye şefi Mehmet E. ile şoför Yusuf K. aralarında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü kavga çıktı. Büyüyen kavga sonucu Yusuf K. av tüfeğini iş arkadaşı Mehmet E.'ye doğrultması ile ateşledi.

Yusuf K. cinayeti işler işlemez kayıplara karışmasının ardından ağır yaralanan Mehmet E. apar topar hastaneye kaldırıldı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet E. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri yaşanan cinayet ile ilgili soruşturmasına başladığına , Yusuf K.'yi arama çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Konya’da yol yapımında görev alan özel bir firmanın iki çalışanı arasında çıkan kavgada, av tüfeğiyle vurulan kişi öldü. İddialara göre, merkez Karatay ilçesine bağlı Göçü Mahallesinde yol yapım çalışması yapan özel bir firmada görevli şantiye şefi Mehmet E. (65) ile şoför Yusuf K. (25) arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda av tüfeğiyle yaralanan Mehmet E, kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Şüpheli Yusuf K’nın, jandarma ekiplerince gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İddialara göre, merkez Karatay ilçesine bağlı Göçü Mahallesinde yol yapım çalışması yapan özel bir firmada görevli şantiye şefi Mehmet E. (65) ile şoför Yusuf K. (25) arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda av tüfeğiyle yaralanan Mehmet E, kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Şüpheli Yusuf K'nın, jandarma ekiplerince gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Seri Haber