Konya'da minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 31 yaşındaki ingilizce öğretmeni Serap Bal hayatını kaybederken, 11 kişide yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi Tuzdeve Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Kenan Şen idaresindeki 42 M 8013 plakalı minibüs, yolcu indirip tekrar hareket ettiği sırada ara sokaktan çıkan Mustafa Bademci idaresindeki 34 ZC 1398 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

KAZADA 11 YOLCU YARALANDI

Kazada her 2 sürücü ile birlikte minibüste bulunan 11 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine verilen adrese giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla kent merkezindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

SERAP BAL HAYATINI KAYBETTİ!

Kamyonet ile minibüs arasında kalarak ağır yaralanan Serap Bal ise kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Okuldan çıktığı belirtilen 1 çocuk annesi Serap Bal'ın geçici süreliğine 1 aydır Zeki Altındağ Ortaokulu'nda ingilizce öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Serap Bal'ın cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.