Mayıs ayında yapılan seçimler neticesinde tekrar  yönetime gelen KTO Başkanı Selçuk Öztürk Cihanbeyli’yi Ziyarette Bulundu.
 
Cihanbeyli Ticaret Odasına Ziyarette Bulunan Selçuk Öztürk,   25 Mayıs 2013 tarihinde Cihanbeyli Ticaret Borsası meclis üyesi seçimlerindeki başarıyı tebrik etti.
 
Cihanbeyli ‘de Gerçekleşen Ziyarete Cihanbeyli  Ticaret Borsası Başkanı Hacı Kabakcı,Cihanbeyli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri,Meclis azaları ve Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Kenan Belgin eşlik Etti.
 
Mayıs ayında yapılan seçimler neticesinde tekrar  yönetime gelen KTO Başkanı Selçuk Öztürk:  “Seçimlerde Desteklerinizi esirgemediğiniz için Cihanbeyli Platformu’na Sonsuz Teşekkür Ediyorum.Tüm makamlar hizmet makamıdır. İyi bir hizmete vesile olabilirsek ne mutlu bize” Şeklinde Konuştu.
 
Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Kenan Belgin'i Makamında Ziyaret Eden KTO Başkanı Selçuk Öztürk:"Seçimlerde Verdiğiniz Desteklerinden Dolayı Teşekkür ederim." Dedi. 
 
Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kenan Belgin,  KTO Başkanına Kahve fincanı Takımı Hediye etti.
 
Cemal Hatipoğlu