Lg'nin yeni akıllı telefonu Lg V10 tanıtıldı.Yeni Lg V10 da çift ön kamera ve manuel video modu gibi birçok özellik bulunuyor.Lg'nin V serisi telefonların ilki olan Lg V10 sosyal ağları çok sık kullanan kişiler için zengin bir multimedya sistemi tasarlandı.Lg V10 'un sahip olduğu çift ekran özelliği ve öndeki çift kamera özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.Tüm bu özelliklerim yanında yüksek kaliteli paslanmaz çelik ve dayanıklı silikon kaplamasıyla başka bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan dayanıklılık testlerinden başarı ile geçmiştir.8 Ekim itibarı ile ilk olarak G. Kore'de satışa sunulan modelin fiyatı 799,700 won (680 dolar) olarak belirlenmiş durumda.

İkinci Ekran

Akıllı telefon geliştirmesinde sınırları zorlayan LG, V10'un 5.7 inçlik QHD IPS Quantum Ekranı'nın üstünde ek olarak başka bir ekrana daha sahip. Bağımsız çalışan İkinci Ekran, V10'un üretkenliğini gösterecek şekilde daima çalışır halde bırakılsa bile pil ömrüne herhangi bir şekilde etki etmiyor. İkinci ekran ana ekranın kapalı olduğu durumlarda hava durumu,tarih ve pil durumunu gösteriyor.Lg V10'daki çift ekran özelliği ile siz ana ekranda film yada video izlerken size herhangi bir çağrı yada mesaj gelirse ikinci ekrandan bu bildirimleri izlediğiniz videoya herhangi bir engelleme yapmadan alabiliyorsunuz.

Çift Ön Kamera ve Çoklu Görüntü Kaydı

Geniş açılı görseller genelde fotoğrafların köşelerini bozan büyük ve ağır lenslere ihtiyaç duyar. LG V10'un 5MP Çift Ön Kamerası'nın iki ayrı lensi standart 80 derece selfieler ya da 120 derecelik mükemmel geniş açı selfilere uygun olarak kamera sarsıntısı olasılığını artıran kaydırma hareketinin önüne geçiyor. V10, geniş açılı çekim için sahip olduğu gelişmiş yazılım algoritmasıyla birbirinden farklı iki görüş açısına sahip iki farklı lensten gelen görüntüleri birleştiriyor.

Video ve Ses Kayıt Becerileri

LG G4'ün fotoğrafla yaptığını LG V10 video çekimi, montajı ve paylaşımı konusunda son nokta olarak kullanıcılarına sunuyor. V10, video için manuel mod sunan ilk akıllı telefon. İlk olarak LG G4'te sabit objeleri fotoğraflamak için ortaya çıkan teknoloji, LG V10'da video çekimlerini gerçekleştirmek için geliştirildi. Manuel Video Mod sayesinde yönetmenlik yapmak isteyenler kolaylıkla çekimleri sırasında enstantane hızı, resim karesi hızı, ISO, beyaz ayarı ve odaklama gibi özellikleri kullanarak profesyonel kalitede videolar yaratabiliyorlar. Videolar HD, FHD veya UHD ve standart 16:9 ya da sinematik 21:9 olarak kaydedilebiliyor.

Sabit kayıt

Sabit kayıt özelliği ile sarsıntıyı ortadan kaldırmak, hareket halindeyken daha net görüntüler çekmeye yardımcı olmak için tasarlanmış bir özelliktir.

Kısa Video Modu

Birçok kısa videoyu birleştirerek tek bir video yaratılabiliyor.

Teknik Özellikler:

İşlemci: Qualcomm® Snapdragon™ 808

Ekran: Ana Ekran: 5.7-inç QHD IPS Quantum Ekran (2560 x 1440/513ppi) İkinci Ekran: 2.1-inç IPS Quantum Ekran (160 x 1040/513ppi)

Bellek: 4GB LPDDR3 RAM / 64GB eMMC ROM / microSD (2TB'a kadar)

Kamera: Arka: 16MP, F1.8 Diyafram/OIS 2.0 Ön: 5MP İkili Lens (80o Standart Açı/120o Geniş Açı)

Pil: 3,000mAh (çıkarılabilir)

İşletim Sistemi: Android 5.1.1 Lollipop

Boyut: 159.6 x 79.3 x 8.6mm

Ağırlık: 192g

Ağ: LTE-A Cat. 6

Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0

Yeni Ülke