Bu hafta Damlakuyu Mahallemizde Cuma Namazı Buluşmalarımızı Gerçekleştirdik.Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, göreve geldiği günden bu yana  Cuma günleri farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürüyor.Başkan Kale, bu hafta Damlakuyu Mahallesi’nde bulunan camiye giderek vatandaşlarla buluştu. Cuma namazı sonrası  Damlakuyu Mahalle Muhtarlığı’ını ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kale,  vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Göreve geldikleri günden bu yana Cuma buluşmalarını mümkün olduğu ölçüde, sürdürdüklerini belirten Cihanbeyli  Belediye Başkanı Mehmet Kale , katılımcı belediyeciliği önemsediklerine dikkat çekti. Vatandaşlarla bir araya gelerek onların her türlü taleplerini ve önerilerini dinlediklerini aktaran Başkan Kale, "Cuma buluşmaları kapsamında , farklı mahallelerdeki camilere giderek  vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Buradaki mahalle sakinleriyle mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını yerinde görerek anında müdahale ediyoruz. Devam eden çalışmaları da birlikte denetliyor onların taleplerini dikkate alıyoruz. Halkımız hizmetlerin en iyisine layık.Halkımızın derdi bizim derdimizdir. Biz halka ve Hakk'a mahcup olmadan, insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz. Halkımızla,esnafımızla bir arada Cihanbeyli'ye daha iyi hizmet verebilmek için çabalayacağız"dedi. Ayrıca başkan Kale Cihanbeyli’deki gerçekleştirilecek projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi.


Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Belediye Özel Kalem Müdürü Ufuk Yaşar’ında Katıldığı;Cuma Namazı mahalle buluşmalarında söz alan vatandaşlar, duydukları memnuniyeti dile getirerek  Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye Teşekkür ettiler.


Cemal Hatipoğlu