Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupas Elemeleri'nde devam edecek maçlar öncesi Letonya ile karşı karşıya gelecek. Duisburg'daki Schauinsland-Reisen-Arena'da oynanacak olan karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak. Mücadele TRT 1'den naklen erkanlara gelecek.
 
Nuri Şahin, Soner Aydoğdu ve Gökhan Töre'nin katıldığı kampta, tedavisine devam edilen Alper Potuk antrenmana çıkmadı ve fizyoterapi uygulamasına devam edildi. Burak Yılmaz ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
 
AVCI: "ESKİKLERİMİZ VAR"
 
Kamp kadrosu tercihinde bazı faktörlerin etkili olduğunu aktaran teknik direktör Abdullah Avcı, "Bazı oyuncularımızın sakatlıkları var, evlenen oyuncularımız bulunuyor. Arda Turan'ın ise liglerinde son iki maçı var. Sezonları 1 Haziran'da bitiyor. Rakipleriyle kritik durumları olduğu için kendisini anlayışla karşıladık. Geçireceğimiz kamp dönemi umarım faydalı olur ve iyi sonuçlar alırız" ifadelerini kullandı.
 
ARDA İZİN ALAMADI
 
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, milli takımın Almanya'da yapacağı hazırlık kampının kadrosundan, İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan ve Galatasaraylı Semih Kaya'nın çıkarıldığı bildirildi. Arda'nın, İspanya'da liglerin devam etmesi nedeniyle takımından izin alamadığı, Semih'e ise belindeki sakatlıktan dolayı kulüp doktoru tarafından istirahat etmesi yönünde rapor verildiği için bu iki futbolcunun aday kadrodan çıkarıldıkları kaydedildi.
 
Türkiye A Milli Futbol takımı, 6 Eylül'de Andorra ile Dünya Kupası Elemeleri serüvenine devam edecek.
 
MUHTEMEL 11'LER
 
TÜRKİYE: 
 
Sinan
Serdar
Ömer
Gökhan Zan
Hasan Ali
Selçuk İnan
Mehmet Topal
Nuri
Gökhan Töre
Mustafa
Burak
 
LETONYA: 
 
Dorosevs
Mihadjuks
Klava
Ivanovs
Maksimenko
Tarasovs
Laizans
Zigajevs
Rugins
Fertovs
Sabala
 
STAT: S.Reisen
 
YAYIN: TRT1
 
SAAT: 21.45