MSI, NVIDIA’nın yeni Turing grafik işlemcisine sahip üstün performanslı yeni ekran kartları serisini duyurdu.
Devrim yaratan soğutma tasarımı ile MSI GeForce RTX 2070 serisi, oyunlarda performansı artıran daha yüksek çekirdek ve bellek saat hızları için optimize edildi. MSI’ın GAMING Z ve DUKE serisi, oyuncuların MSI’dan görmeye alıştıkları gibi sınıfının en iyi termal performansına sahip.

Sağlam ve keskin görünümü ile ARMOR serisi güçlü çift fan tasarımı sayesinde sıradışı bir performans sergiliyor. AERO serisindeki üfleyici sınıfı termal çözüm ise ekran kartının soğutulmasında kullanılan hava akımını izole ederek arka kısımdan doğrudan sistemin dışına atıyor.

GEFORCE RTX 2070 GAMING Z

MSI, RTX 2070 grafik işlemciye GAMING özelliğini 7.nesil TWIN FROZR serisi ile dahil etti. Geliştirilen TWIN FROZR 7 tasarımı, GeForce RTX 2070 GAMING Z üzerinde 2 adet 10cm çapında TORX 3.0 fan ile hem geleneksel, hem de dağıtıcı fan kanatları bir araya getirerek yüksek miktarda hava akımı üretiyor. Geleneksel fan kanatları için tasarlanan yeni profil kesimi daha yüksek ve konsantre hava basıncı ve daha düşük gürültü için optimize edildi.

Soğutma bloğunda kullanılan yeni termodinamik ve aerodinamik teknolojiler sayesinde sıcaklığı düşük, performansı yüksek tutacak çok verimli bir ısı giderimi sağlandı. Yeni kurşuni & siyah renk teması, kart üzerinde Mystic Light RGB özelliklerini daha da belirginleştiriyor. Geliştirilen ve güncellenen MSI Mystic Light yazılımı ile LED özellikli bileşenlerinizi kontrol ve senkronize etmek artık her zamankinden daha kolay.

GeForce RTX 2070 DUKE 8G OC

Geniş üç fanlı soğutma çözümü ile DUKE, ekran kartını serin tutmak için hava akımının gücünden faydalanan oyuncuları hedefliyor. Her biri çift rulmana sahip ödül sahibi 3 adet TORX Fan 2.0 ile en iyi soğutma performansı yıllar boyunca sizinle olacak. GAMING ekran kartlarındak bazı termodinamik ve aerodinamik özelliklere de sahip olan DUKE, en tepe performans için gerekli soğutma özelliklerine sahip.

GeForce RTX 2070 ARMOR 8G OC

MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G OC, çift fanlı termal tasarımın sunduğu sağlam soğutma performansı ile geliyor. Bu konsepti yeni bir seviyeye taşıyan ARMOR, karışıma bir de ağır metal görünüm ekledi. Yeni ARMOR 2X termal tasarımı, gelişmiş soğutma sunmak amacıyla TORX Fan 2.0 ile çok daha konsantre bir hava akımı ve basıncı üretiyor. Nikel kaplamalı tabanı ve yüksek verimli soğutma boruları ile grafik işlemciden şimdi çok daha fazla ısı verimli olarak transfer edilebiliyor.

MSI’ın Zero Frozr teknolojisi sayesinde internette gezinmek veya hafif oyunlar oynamak gibi düşük yük durumlarında fanlar durarak tamamen sessiz bir ortam sunuyor. Yeni ARMOR serisinde kullanılan arka plaka ve Mystic Light RGB LED’ler, MSI’ın özel Mystic Light yazılımı ile destekleniyor ve RGB ayarlarınızı milyonlarca renk arasından rahatlıkla seçmenize olanak tanıyor.

GeForce RTX 2070 AERO

Şık siyah & karbon görünümü ve akıllıca yerleştirilmiş yeşil detayları ile MSI GeForce RTX 2070 AERO 8G her kasada mükemmel duruyor. Yeni AERO ekran kartları, sıcak havayı PC’nin arkasından dışarı atan bir üfleyici fan kullanıyor. Bu sayede hava sirkülasyonu sınırlı olan kasalar ve profesyonel kullanım için de mükemmel bir çözüm oluşturuyor.

Çıkış Tarihi

Yeni MSI GeForce RTX 2070 tabanlı ekran kartlarının 17 Kasım 2018 tarihinden itibaren satışa sunulmaları bekleniyor. Modellerin dağılımı bölgelere göre değişiklik gösterebilecek.

Teknik Özellikleri 

 

technopat.net