Kaptanpaşa Mahallesi Muhtarı Efrail Yıldız, bu sabah eline kazma kürek, yanına da mahalleliyi alarak Ardahan Belediyesi’nin hemen yan tarafındaki çökmüş yolu tamir etti.

Konu hakkında bilgi veren Muhtar Yıldız, "Hemen belediyemizin yanı başında ufak bir yol arızası vardı. Vatandaşlarımız arabalarının altını vuruyorlardı. Defalarca belediyeye gitmemize rağmen herhangi bir çözüm bulunmadı." dedi.

Bundan sonra sorunların çözümü için kesinlikle belediyeye başvurmayacağını belirten Yıldız, "Müracaatlar sonuç vermiyor. Duyarsızlık almış başını gitmiş. Yetkililer çözüm bulamıyor. Kendi işimizi kendimiz yapacağız artık." diye konuştu.

Kaptanpaşa Mahallesi sakinlerinden Kasım Kılıç, yol çalışması yapan ekip içerisinde yer aldı. Kılıç, "Bu yol çalışması belediyenin hemen dibinde. Ana yola çıkan bir sokak. Yıllardır biz buraların tamiratlarını kendimiz yapıyoruz. Bu sıkıntıları anlatmanın çözüm olmadığını gördük, biz de küreği elimize aldık. Biz mahallemizin derdini sosyal medyada sıkça dile getirdik ama çözüm olmadı. Muhtarımız öncülüğünde yolda çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

İş adamı Kutluhan Akçay ise şunları söyledi: " Belediyenin bu yola uzaklığı yaklaşık 15 adım. Hemen dibinde olan çalışma. Muhtarımızdan Allah razı olsun. Çok dinamik ve duyarlı biri. "

Kaynak: CIHAN