Bir mobil oyun olan Need For Speed: No Limits'in bu senenin son çeyreğinde çıkacağı duyurulmuştu ve söylenen oldu, oyun bugün itibariyle piyasaya çıktı.

Google Play'den ve AppStore üzerinden bedava olarak indirilebilen oyun, çalışabilmek için az da olsa bir internet bağlantısı gerektiriyor. Oyun bedava olsa bile günümüzde çoğu oyunda rastladığımız oyun içi satın almalar (microtransaction) mevcut, bunlar ise 1.49£’dan başlayıp, 79.99£’a kadar uzanan geniş bir yelpazeye sahip.

Need For Speed: No Limits, EA Firemonkey tarafından geliştirildi. 900’den fazla yarış etkinliği, 100’e kadar ulaşabileceğimiz oyuncu seviyesi, 10’dan fazla oyun modu, 38 yarış pisti ve kullanabileceğimiz 30 adet lisanslı araca ev sahipliği yapıyor.

Uygulama  iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6s Plus, iPad ve iPod touch’ın App Store uygulamarında destekleniyor. Android telefona indirebilmeniz için ise en az Android 4.0.3 sürümü bulunan bir telefona sahip olmanız gerekiyor.