KONYA'da elinde tabancayla markete giren maskeli bir kişi, kasadaki paraları vermeyen ve kendisine direnen kasiyer 29 yaşındaki Erdem Arılık'a ateş ederek onu karnından yaraladı. 

Olay, gece saat 02.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Yaka Mahallesi Köyceğiz Caddesi üzerinde meydana geldi. Elinde tabancayla markete giren maskeli bir kişi, kasiyer Erdem Arılık'tan kasadaki paraları vermesini istedi. Güvenlik kameraları ile kaydedilen olayda paraları vermek istemeyen Arılık, şüphelinin kendisine doğrulttuğu tabancayı tutarak elinden almak için uğraştı. Şüpheli arbede sırasında silahını iki el ateşledi. Arılık'ı karnından vurarak yaralayan soyguncu kaçtı. Yaralanan kasiyer Arılık ise tekrar kasaya dönerek telefonla yardım istedi. 

MAHALLEDEN TANIDIĞI KİŞİNİN ADINI VERDİ

Yaralı Erdem Arılık, arkadaşları tarafından Meram Tıp Fakültesi Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Arılık'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Arılık'ın, polise verdiği ilk ifadesinde soyguncunun ses tonu ve eşkalinin mahalleden tanıdığı A.K.E. olduğunu ileri sürdü. Polis, şüpheli olduğu ileri sürülen A.K.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
 
DHA