Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Felipe Melo Gsstore'ler de 8 Ocak'a kadar devam edecek olan sömestr kampanyası icin ailece alışveris yaptı. Florya Metin Oktay Tesislerinde bulunan GsStore Mağazasına Eşi Roberta çocukları Davi, Luke, Linyker ve  kızı Pietra ile gelen Felipe Melo keyifli dakikalar gecirdi.

GsStore alışverişinin ardından  gündemdeki konular ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Felipe Melo Bursaspor maçında penaltı jesti yaptığı Emre Çolak ile ilgili olarak, "100. Maçı olduğu icin ona ödül vermek istedim. Benim için Emre Galatasaray'ın geleceğidir. Galatasaray'ı geldiğimde Avrupa da hiç yaşamadığım Florya'da öğrendiğim en önemli fark Galatasaray'da nesilden nesile geçen bir sevgi bağı, takımdaşlık ruhu ve kültürü var. Galatasaray'da hizmet sadece pas vermek gol atmak değil alttan yetisen gençlere örnek olup destek vermektir" diye konuştu.

Brezilyalı yıldız futbolcu ailece çıktığı GsStore alışverişinde çok özel bir sırrını da ilk defa anlattı. Melo çocuklarının cok iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirterek, "Eşim 3 oğlum ve 1 kızım cok iyi Galatasaraylılar. Onların içlerinde beslediği Galatasaray sevgisi ile de gurur duyuyorum. Çocuklarımın hepsi Metin Oktay'ın kim olduğunu Galatasaray'daki önemini ve ruhunun ne ifade ettiğini biliyor. Kendileri merak edip bana sordu bende onlara Metin Oktay gibi büyük bir efsaneyi anlattım. Metin Oktay iyi bir insan olmak icinde iyi bir figür ve gercek bir kahramandır"dedi.