Akıllı telefon sektöründe markalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Markalar teker teker Amiral Gemisi modellerini piyasaya sürüyor Samsung henüz Galaxy S4 yeni çıkarmasına rağmen çok geçmeden Galaxy S5 dedikoduları çıkmaya başladı. Galaxy s5 özelliklerinden en etkili olacağı ise parmak izi tanıması olacak gibi gözüküyor Bakalım ilerleyen günlerde daha net bir galaxy s5 özelliklerini görebileceğiz.

Galaxy S5 'de S4 'de olduğu gibi 8 çekirdekli bir işlemci ve 16 Megapiksellik bir kamera olacağı söyleniyor.Galaxy S5 özellikleri hakkında çok fazla detay belirtilmedi. Galaxy S5 telefonu 2014 'e girer girmez tanıtımı olacağı dedikoduların arasında. Ama samsung bu kadar çabuk tanıtım yapmayabilir.

Ama ybhaber.com olarak Galaxy S5 özelliklerinde en az 3 GB Ram olacak 5.2 inçlik bir ekran boyutu bekliyoruz.

Ocak ayında lanse edilmesi beklenen Samsung Galaxy S5 için, 64bit işlemci, parmak izi okuyucu sensör ve alüminyum tasarımlı olarak geleceği gündeme gelmişti.

Şimdi ise telefonun, suya ve toza karşı dayanıklı olacağı bilgileri geldi.

Sony’nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Xperia Z ile başlayan su geçirmez telefon macerasına katılacak olan Samsung, diğer akıllı telefon üreticileri ile benzer stratejiler uygulamayı planlıyor olabilir. Suya ve toza karşı dayanıklı olan tek Galaxy modeli şu an Galaxy S4 Active.

Kore merkezli ET’nin yaptığı habere göre Galaxy S5, suya, çamura ve toza karşı dayanıklı yani IP67 sertifikasına sahip olacak. Yeni amiral gemilerini sunduğu Galaxy S ailesi ile ön plana çıkan Samsung, öte yandan akıllı telefonlar içinGalaxy F adlı 2014 serisi başlatacağı gündeme gelmişti.

Samsung Galaxy S5 özellikleri nasıl olabilir? Sizlerin görüşlerinizi bekliyoruz. Samsung galaxy S5 fiyatı ise çok merak ediliyor.Samsung Galaxy S4 'e göre kıyasladığımızda Galaxy S5 fiyatı 'nın 2500 TL 'den açılacağını düşünüyoruz.