Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin net görüntüleri güvenilir bir kaynak tarafından sızdırıldı.

Milyonların heyecanla beklediği ve tanıtımına günler kalan yeni S7 serisi, önümüzdeki MWC 2016 (Mobil Dünya Kongresi) başlamadan bir gün önce yani 21 Şubat‘ta resmi olarak tanıtılacak. Muhtemelen önümüzdeki yılın en popüler cihazları olacak olan yeni S7 serisinden beklenti de yüksek ve durum böyle olunca da, çıkan haberler de ardı ardına geliyor.

Son olarak “Samsung Galaxy S7 Satış Tarihi Belli Oldu” başlıklı haberimizde de belirttiğimiz gibi 11 Mart tarihinde satışa sunulacağı belli olan yeni S7 serisi, aynı zamanda iki farklı işlemciye sahip versiyonlar gelecek ve bu konudaki “Galaxy S7’nin Snapdragon 820 ve Exynos 8890 Karşılaştırması” başlıklı haberimiz ilginizi çekebilir.

Şimdi ise çok daha önemli bir bilgi, yeni telefonlar hakkında sızdırdığı bilgilerle meşhur @evleaks Twitter hesabının sahibi Evan Blass, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerine ait görüntüleri paylaştı.

Zaten herkesin tahmin ettiği gibi Galaxy S6 serisiyle aynı tasarım hatlarında gelmesi beklenen yeni S7 serisi, paylaşılan görüntülerle teyit edilmiş oldu. Çünkü Samsung her iki yılda bir model tasarımlarını yeniliyor. Donanımsal özellikleri olarak bir önceki yıla göre oldukça yenilenen yeni amiral geminin şuana kadar sızdırılan özellikleri ise şöyle.


Samsung Galaxy S7 Özellikleri

  •     5.1-inch 1440p ekran (S7 Edge 5.5 inç)
  •     Snapdragon 820 ve Exynos 8890 işlemci
  •     4GB RAM
  •     12MP BRITECELL kamera
  •     Parmak izi sensörü ve iris tarayıcı
  •     Suya karşı dayanıklılık

Ve ayrıca paylaşılan görüntü ve özellikler ışığında oluşturulan render videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Samsung yeni amiral gemileri Galaxy S7 ve  Galaxy S7 Edge telefon modelleri ile 2016 yılına damga vurması bekleniyor. Samsung Galaxy S6 modeli, 2015 yılı içerisinde hem görünüm hemde donanım olarak en iyi modellerden biri oldu. Samsung Galaxy S6 modeli 1785 – 2050 TL fiyatlarla satılmaktadır. Bakalım Galaxy S7 ve  Galaxy S7 Edge modellerinin satış fiyatı ne kadar olacak.