Söyleyemediklerim ol. Sokul cümlelerime, sesinde can bulsun dileklerim. Başı dik yüreğinle ayaklandır damarlarımdaki donuk kanı. Kılavuzu ol gerçek sevgiyi özleyen gözlerimin…

Evet, korkuyorum seni kaybetmekten. Sana kendimi ifade edememekten korkuyorum. Uçurumun kenarında yalnız kalmaktan korkuyorum.

Sen, beni bir dağın eteğindeki gelincik kadar severken; ben, seni o dağın doruğundaki kardelen kadar özlüyorum.

Zamanın avuçlarından kurtar kendini. Gel özgürce vur kendini yüreğimin kollarına. Vur ki tutayım seni gözün karanlığında. Suskunluğunda sözün olsun yüreğim. Özlemlerin yansın, hasretlerin son bulsun…

Seni kaybetmekten ve değerini bilememekten ve Yüce Rabbime hesap verememekten korkuyorum.

Sessizliğin müziğinde sana bakmak istiyorum. Gözlerimi kamaştırıyorsun. Her gün yeniden aşık oluyorum sana. O kadar güzelsin ki, konuşsam kelimeler kıskanacak seni. O yüzden fısıldıyorum.

Aklıma koydum seni aklım almadı. Kalbime koydum seni, sana doyamadım. Arşımın aşkı yanar. Aşk sandığın kadar değil, yandığın kadar…

Elini tutup, gözlerine baktığım, “SENİ SEVİYORUM” diye haykırdığım son aşkım sen olur musun?

Ben aşkı yalnız sana yakıştığı içim çok severim. Aşk, seni sevmektir. Aşk, senin ellerini tutabilmektir. Aşk, senin adındır sevgilim!

“Kokunu özledim.” demiştin, sevgilim. Sana, ben kokan çiçekler gönderiyorum.

Seni sevmek nasıl bir şey biliyor musun? Uzaktaki güneşe dokunmak, kasırgaya meydan okumak gibi bir şey. Ya sensizlik nasıl, onu biliyor musun? Hadi beş dakika nefesini tut, anlarsın…

Seni ne zaman unutacağımı sorma, çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum.

Uzak olsan da bir özlem kadar, yakınsın gönlüme bir nefes kadar, ömrüme ömür katan sevgilim, biricik sevdiğim!

Ben sana âşık oldum bir tanem. Ben seni öyle sevdim gül tanem. Ben senin bana sevgiyle bakan gözlerine vuruldum. Adını duyduğumda kalbim hızla atmaya, gözlerim seni aramaya başlar sevgilim.

Canımın yongası, sevdiğim! Birkaç gün çaldık ilkbahardan. Geçtik yıllardır özlediğim erguvan ışıklı kıyılardan. Aşkı sessizlik tanımlar. Gençken tersini düşünürdüm akşamla geriye dönerken dalgalar.

Hani gözler vardır, sözleri anlatır… Hani sözler vardır gözleri anlatır… Bir de aşk vardır seni anlatır…

“Seviyorum!” derken kalbim titriyor. Yanında her şey yalan. Bir sen gerçek geliyorsun. Gözleim senden başkasını asla görmüyor sevgilim.

Sana baktığımda kalbimin atışı gibi, günlerimde hep sen varsın sevgilim… Günaydınlar olsun sana.

Sen geleceğimizin mutluluğu, mazilerimizin unutulmaz insanı olarak kalacaksın sevgilim, seninle ben ayrılmaz bir bütünüz.

Hadi gel, tut ellerimi! Benimle yan, tutuşalım birlikte. Benimle meydan oku her çaresizliğe. Benimle uyu, benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara…

Sen başıma gelen en tatlı belasın. Bundan sonraki senelerini benimle geçirmen dileğiyle… Sen’li Ben’li senelere sevgilim… Seni çok seviyorum.

Saçların rüzgâr gibi, gözlerin elmas gibi, dudakların gül kırmızısı… İşte bu benim hayatımın biriciği. Seviyorum seni.

Sen, bir cümleye sığdıramayacağım kadar kocaman duygularımın sahibi ve bir cümleyle ifade edemeyeceğim kadar özel birisin.

Sevgilim! Ben seni asil insanların basit sevgisiyle değil, basit insanların asil sevgisiyle seviyorum.

Sevgilim! Seni günde bir kez düşünüyorum. O da 24 saatimi alıyor.

İçimi bir bilsen… İçimde koca bir dünya taşıyorum!.. Benim dünyam paylaşılabilir, bu dünyayı seninle paylaşabilirim! Benim olmanı, elimden tutmanı, sana sarılıp uyumayı diliyorum. Seni kocaman seviyorum.