Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Markus Haecker ve Holger Henschel yapacak.
 
KANARYA'DA 3 EKSİK
 
Fenerbahçe'de Viktoria Plzen maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Statü gereği oynayamayan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Raul Meireles ve ilk maçta sakatlanan Pierre Webo, maçta forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün durumu ise bu akşam yapılacak antrenmandan sonra belli olacak.
 
3 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA
 
Fenerbahçe'de yarınki maç öncesi 3 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. İkişer sarı kartları bulunan Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Caner Erkin yarınki maçta da sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek ve sarı-lacivertlilerin tur atlaması durumunda çeyrek final ilk maçında forma giyemeyecek.
 
MUHTEMEL 11'LER
 
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Mehmet Topuz), Yobo, Bekir, Hasan Ali, Mehmet Topal, Selçuk, Kuyt, Cristian, Caner, Sow
 
V.PLZEN: Kozácik, Rezník, Cišovsky, Procházka, Limbersky, Darida, Horváth, Rajtoral, Kolár, Kovarík, Bakoš
 
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 22:05
YAYIN: Star TV
HAKEM: Manuel Grafe
 
DEPLASMAN TAKIMI PLZEN
 
UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında perşembe günü İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşacak Viktoria Plzen, bu sezon deplasmanda oynadığı Avrupa maçlarında genelde başarılı bir grafik ortaya koydu.
UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon kendi sahasında yaptığı 8 maçta 7 galibiyet elde eden ve sadece Fenerbahçe'ye mağlup olan Çek ekibi, deplasmanda yaptığı 7 maçta ise 4 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.
Dış sahada bu sezon play-off turunda Lokeren'e 2-1 mağlup olan Viktoria Plzen, ikinci yenilgisini ise grupta Atletico Madrid (1-0) karşısında aldı.
 
SADECE ATLETICO MADRID'E GOL ATAMADILAR
 
İstanbul'daki tur atlayabilmesi için Fenerbahçe karşısında mutlaka gol atması gereken Viktoria Plzen, bu sezon deplasmanda sadece Atletico Madrid deplasmanında gol atamadı. Dış sahada oynadığı 7 maçta rakip fileleri 12 kez havalandıran Çek temsilcisi, bu kupada çıktığı en son deplasman maçında Napoli'yi 3-0 mağlup etmişti.
 
TARAFTAR OLMAYACAK
 
Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle yarınki karşılaşmanın seyircisiz oynanması Viktoria Plzen için avantaj olacak. Çek ekibi, önemli karşılaşmada deplasmanda seyirci baskısı olmadan mücadele edecek.